| RAY a întrebat:

Credeti ca barbatul perfect trebuie sa fie un clovn gata oricand sa-si inveleasca iubita sau un catelus care sa faca orice ce spunea asta? asta vor femeile oare?

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

E dragut cand partenerii au grijă unul de celălalt. Odata am ieșit de la un film, era noapte și ploua. Mi-a dat haina lui si el a mers in camasa pana la mașină. Era ud leoarca. Mi s-a părut un gest frumos happy Asta nu înseamnă că esti clovn. Cred ca m-as plictisi langa un bărbat care e tot timpul de acord cu ce spun, care face ce vreau eu, cand vreau eu, cu care nu poti schimba o idee, care nu are pareri proprii. De asemenea, ma plictisesc libidinosii, cu mesaje din alea siropoase, cu alinturi gretoase si care stau tot timpul după mine (gen, daca nu vorbim o ora "pui, esti bine? Mi-e dor de tine sad
In opinia mea, pe lângă relatie, fiecare trebuie sa aiba o viata a lui, activitati si preocupari proprii.

19 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Sa fie chestiile pe care le-ai zis tu in momentele potrivite. In acelasi timp sa stie sa fie barbat, sa puna piciorul in prag si sa fie in stare sa ia decizii, desigur tot in momentele potrivite. Depinde de la femeie la femeie. Sincer, e mai simplu pentru el sa fie el insusi si cu sigurante se va gasi cineva sa il placa asa cum este.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Nu nu femeile vor bad boys nu clowni sau catelusi

| OnuOnulică a răspuns:

Tu crezi că toate femeile sunt la fel? Sunt fel și fel de femei amice...la fel ca și bărbații. Caracterul diferă omul de celălalt. Trebuie doar să știi să cunoști persoana respectivă.

| Drimmero a răspuns:

Barbatul perfect pentru este o fata este acela care stie sa-si spuna parerea si sa lase si de la el, dar si fata sa lase de la ea, daca vor ca relatia sa tina!

| Doub a răspuns:

Nu, să fie genul de persoană care îşi exprimă liber ideile, dar când am nevoie de el, să simt că e lângă mine, să mă sprijine, să-i pese, să-mi arate că chiar dacă nu mă poate ajuta cu ceva anume, e acolo, prezenţa lui şi faptul că aş şti că e lângă mine, ar conta extrem de mult.
Dacă nu mi-ar zice ce îl deranjează şi nu ar avea propria personalitate, m-ar plictisi.

| R0R0 a răspuns:

Nici una, nici alta.
In viziunea mea, barbatul trebuie sa fie el insusi. Depinde de la femeie, la femeie.

| Printesa10TM a răspuns:

Nu-ti doresti nimic?! Nici macar iubire, sinceritate, prietenie?! Nici tu nu oferi nimic?!

| RAY explică (pentru Printesa10TM):

Momentan doar sex atat

Decat nimic

| RAY explică (pentru Printesa10TM):

Nu e vb ca nu-mi doresc,e vb ca numai cred in asa ceva,intrebarea de mai sus era ce imi doresc eu in functie de ce cred, eu nu-mi doresc nimic din ce imi doream ca fiinta umana nu-i perfecta, nu poti cere monogamie, sinceritate ca nici macar tu nu poti oferi asa ceva, ar fi ipocrizie sa ceri asa ceva

Aici ai dreptate.

| CezarinaLunaria a răspuns:

Dacă vreau un astfel de bărbat, mai bine îmi iau un cățeluș. Trebuie să fie un echilibru în relație. Îmi pari un om interesant și aș vrea să te întreb: Tu cum vezi femeia perfectă și ce așteptări ai tu de la o relație?

| RAY explică (pentru CezarinaLunaria):

Eu numi doresc nimic de la sexul opus nici numi imaginez femeia perfecta

| Ceva123 a răspuns:

La cate intrebari fara sens sau noima ai pus pe TPU, am impresia ori ca esti misogin ori ca nu ai obraz, daca ceri asa raspunsuri e clar ca tu nu ai o parere personala si consideri femeia o profitoare, tu nu ai auzit de conceptele de incredere, iubire si sinceritate?
Ca pe tine nu te-a facut o femeie, ai fost incubat ca puii de gaina!

| RAY explică (pentru Ceva123):

Eu sunt mizantrop nu misogin,n-am spus ca femeile nu iubesc, daca nu isi convine ce intreb nu raspunde, pot pune orice intrebare vreau eu

| Ceva123 a răspuns (pentru RAY):

Nu-s din Timisoara plus ca dai dovada ca te simti destul de ofensat de ceea ce am zis in loc sa aduci argumente contra te oftici ca un copil mic, sa inteleg ca am dreptate?

Tiam adus argumentul sunt mizantrop nu misogin ce ai scris tu acolo

| Ceva123 a răspuns (pentru RAY):

Ok aici e vina mea ca am netu de testoasa pe telefon, dar mizantropia nu e o boala ci e ceva psihologic cauzat de la ceva, ca asa pot spune ca si eu si altii avem mizantropie, chestia e sa poti sa nu fii capos ca sa te ajuti pe tine. Atat.

Nu sunt mizantrop cu toata lumea de la caz la caz, repet nu sunt misogin, intrebarea nu vad ce legatura are cu misogismul? nu am ofensat femeile, n le-am jignit cu ceva nici intrebarile mele, raspunsurile mele nu vad cu ce sa le fi jignit vreodata