E dragut cand partenerii au grijă unul de celălalt. Odata am ieșit de la un film, era noapte și ploua. Mi-a dat haina lui si el a mers in camasa pana la mașină. Era ud leoarca. Mi s-a părut un gest frumos Asta nu înseamnă că esti clovn. Cred ca m-as plictisi langa un bărbat care e tot timpul de acord cu ce spun, care face ce vreau eu, cand vreau eu, cu care nu poti schimba o idee, care nu are pareri proprii. De asemenea, ma plictisesc libidinosii, cu mesaje din alea siropoase, cu alinturi gretoase si care stau tot timpul după mine (gen, daca nu vorbim o ora "pui, esti bine? Mi-e dor de tine
In opinia mea, pe lângă relatie, fiecare trebuie sa aiba o viata a lui, activitati si preocupari proprii.
Sa fie chestiile pe care le-ai zis tu in momentele potrivite. In acelasi timp sa stie sa fie barbat, sa puna piciorul in prag si sa fie in stare sa ia decizii, desigur tot in momentele potrivite. Depinde de la femeie la femeie. Sincer, e mai simplu pentru el sa fie el insusi si cu sigurante se va gasi cineva sa il placa asa cum este.
Tu crezi că toate femeile sunt la fel? Sunt fel și fel de femei amice...la fel ca și bărbații. Caracterul diferă omul de celălalt. Trebuie doar să știi să cunoști persoana respectivă.
Barbatul perfect pentru este o fata este acela care stie sa-si spuna parerea si sa lase si de la el, dar si fata sa lase de la ea, daca vor ca relatia sa tina!
Nu, să fie genul de persoană care îşi exprimă liber ideile, dar când am nevoie de el, să simt că e lângă mine, să mă sprijine, să-i pese, să-mi arate că chiar dacă nu mă poate ajuta cu ceva anume, e acolo, prezenţa lui şi faptul că aş şti că e lângă mine, ar conta extrem de mult.
Dacă nu mi-ar zice ce îl deranjează şi nu ar avea propria personalitate, m-ar plictisi.
Nici una, nici alta.
In viziunea mea, barbatul trebuie sa fie el insusi. Depinde de la femeie, la femeie.
Nu-ti doresti nimic?! Nici macar iubire, sinceritate, prietenie?! Nici tu nu oferi nimic?!
Nu e vb ca nu-mi doresc,e vb ca numai cred in asa ceva,intrebarea de mai sus era ce imi doresc eu in functie de ce cred, eu nu-mi doresc nimic din ce imi doream ca fiinta umana nu-i perfecta, nu poti cere monogamie, sinceritate ca nici macar tu nu poti oferi asa ceva, ar fi ipocrizie sa ceri asa ceva
Dacă vreau un astfel de bărbat, mai bine îmi iau un cățeluș. Trebuie să fie un echilibru în relație. Îmi pari un om interesant și aș vrea să te întreb: Tu cum vezi femeia perfectă și ce așteptări ai tu de la o relație?
Eu numi doresc nimic de la sexul opus nici numi imaginez femeia perfecta
La cate intrebari fara sens sau noima ai pus pe TPU, am impresia ori ca esti misogin ori ca nu ai obraz, daca ceri asa raspunsuri e clar ca tu nu ai o parere personala si consideri femeia o profitoare, tu nu ai auzit de conceptele de incredere, iubire si sinceritate?
Ca pe tine nu te-a facut o femeie, ai fost incubat ca puii de gaina!
andrei_7197 întreabă: