Depinde de el. Intreaba-l ce crede despre asta. Si eu ii dau prietenului meu o groaza de mesaje, des si ii spun tot felul de nimicuri in ele. Daca n-o fac, deja ma banuieste ca sunt suparata sau mi s-a intamplat ceva. Lucrul asta face parte din mine si ii place. Repet, doar el iti poate da raspunsul asta
Cu siguranta da! Lasa-l si pe el sa-ti dea mesaje primul, raspunde-i mai greu, pune-l pe jar merita crede-ma
Buna.
Depinde numai si numai de iubitul tau.
Eu mi-am facut o parere proprie si am impartit baietii in doua categorii :
1. Cei care nu au nevoie de prea multe mesaje. Fetele care le trimit mesaje prea des par prea stresante si asa se plictisesc repede.
2. Cei care au impresia ca daca nu le trimiti mesaje nu simti nimic pentru ei si ca nu sunt importanti.
Dupa mine asa ar fi ideal sa-l lasi pe el sa-ti dea primul mesaje si sa nu ii mai trimiti tu lui pentru ca asa isi pierde tot interesul fata de tine.
P.s : Bafta.
Sincer eu nu cred. pentru ca daca te iubeste deadeavaratelea ii face placere sa vorbeasca cu tine si nu se plictiseste niciodata
Esti stresanta si te va considera disperata si se va simti sufocat si te va parasi! Mai bine fi indiferenta, crede-ma ai numa de castigat!
Depinde de persoana.
Dupa ce o sa il cunosti mai bine vei sti cand sa i trimit mesaje.
Numai bine iti doresc. Roxy
DA! Nici eu ca fata nu suport sa ma streseze un baiat cu mesaje, iar cand se intampla asta nici nu ma obosesc sa raspund la toate, pe unele le sterg fara sa le citesc
Depinde doar de el. De ce nu il intrebi? poarta o discutie serioasa cu el, comunicati afla ce ii place si ce nu. Stiu ca e foarte frumos sa descoperi unele lucruri insa nu astepta pana in ultimul moment, cand poate fi prea tarziu. intreaba-l daca ii place sau daca il deranjeaza. de ex iubitului meu ii plac f mult mesajele si vrea tot timpul sa stie de mine cum ce si cum fac, poate fi asa, sau poate fi genul de persoana mai indiferenta careia sa nu ii placa atat de mult mesaje pst mesaje. nu iti putem da noi un raspuns. acum depinde si de cate mesaje ii dai si ce contin mesajele alea. cel mai indicat este sa il intrebi pe el, afla direct de la sursa, este cel mai sigur
Asa eram si eu inainte. Ii dadeam iubitului meu mesaje foarte des, si incepuse sa se plictiseasca de mine, pentru ca zicea ca prea incerc sa il controlez, ca nu mai are deloc "libertate".
Noua fetelor poate ni se pare normal sa dam mesaje destul de des, prin ele aratandu-ne interesul fata de ei, insa lor nu le place sa fie asa des cautati.
Trebuie sa intelegi asta, si trebuie sa incerci sa te controlezi, sa iti impui sa nu il mai cauti asa des. Sper ca te-am ajutat. Succes!
Pe baieti ii deranjeaza faptul asta...ce nu inteleg ei ca "stresul" ascesta e un mod prin care iti arati afectiunea pentru el.