| ioooooooooo a întrebat:

Credeti ca daca mas combina cu prietena fetei de care sunt indragostit as pute vedea daca acelei fete ii place de minehee hee

8 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Nu.De ce sa ranesti alta fata ca sa ajungi la ceea care vrei? happy
Ti-ar conveni sa se apropie una de tine ca sa ajunga la un tovaras? Nu cred.

Gaseste alt mod. Du-te si intreab`o, mai simplu.

Plus ca daca te-ai combina cu amica fetei, in niciun caz nu`ti va spune ca e indragostita de tine, si nici nu va mai acepta o relatie cu tine din moment ce ai fost cu prietena ei.

| Derye a răspuns:

Clar NU! Nu are logica.

| lyrics a răspuns:

Asa ai folosi'o pe prietena fetei.
mai bine vorbeste cu prietena asta, si intreab'o ce parare are fata de care iti place tie despre tine

| Ana_6509 a răspuns:

Dacă te-ai,, combina" doar ca să şti dacă cealaltă te place şi pe urmă ai părăsi-o pentru a avea o relaţie cu fata aceasta(daca sunt prietene nu acceptă o relaţie cu fostul prietenei, dar na, presupunem că nu sunt chiar aşa prietene) ai fi un om de nimic.

| Ángel_8890 a răspuns:

Mda, evident nu, deoarece de acum fata aia va vedea ca tu esti cu prietena ei nu iti va acorda nici o importanta. Poti sa vezi daca ii place de tine si prin alta metoda dar aceasta nu este tocmai cea mai reusita.Doar o vei pierde...

| Alesha a răspuns:

Hmm. nu stiu. parerea mea ar fi sa gasesti alt mod de a o impresiona.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti indragostit nu poti face asa ceva! straight face

| valykx a răspuns:

Iti dau o idee: fa-ti un ID de mess care sa semene foarte bine cu cel al prietenei fetei de care esti indragostit si intreab-o daca te place! dar ai mare grija sa nu te dai de gol!