Nu.
Dar te inarmeaza cu "uneltele" necesare sa ti-o gasesti singur.
Daca e un psiholog bun.
Nu are cum sa-ti caute psihologu iubita, poate cel mult sa-ti faca cunostinta cu una care vrea si ea relatie, asta da.
Ca te iubeste sau nu, vezi dupa aia dupa ce o cunosti, daca te place mult fizic, te va iubi relativ f repede.
Ce interes are avea un psiholog sa iti prezinte tie o fata )) doamne ce poti citi pe aici e super
Pai de ce sa nu imi prezinte psihologu pe una? Daca cunoaste intamplator pe una care e singura si vrea relatie, poate sa-ti faca cunostinta cu ea, nu e nici o problema. Cu interesul sa te ajute, ca iti face si tie un bine, si aleia pe care o cunoaste.
Atunci duceti-va toti la psihologi si nu o sa mai fiti virgini gata am gasit soluatia
Am zis doar daca intamplator te duci la terapie si se intampla sa stie pe una libera, nu te duci la psiholog pentru asta, asta e clar.
Amice, dragostea nu se cladeste pe aspectul fizic, ci se consolideaza cu trasaturile de suflet&caracter.
Pasiune sau atractie sexuala doar poti simti pentru cineva cu aspect fizic placut, in nici un caz iubire.
Ai dreptate, dar dragostea incepe de la fizic, dar sigur ca se mentine si consolideaza cu ce zici tu.
Nu, psihologul nu e guru în dating. Psihologul e acolo să te ajute cu propriile probleme emoționale ca să te dezvolți nu să îți caute gagică.
Poate se îndrăgostește de tine, ai încercat mann?
Am fost la o psiholoaga in clasa a IX-a si m-a ajutat cu problemele mele de-atunci, dar de indragostit nu +ca e maritata(acum cred ca are si copil).
Macar o tura asa de curiozitate
Dar, stii ca uneori, chiar si o fata care nu-ti place, poate sa fie folositoare in a gasi una potrivita gusturilor tale pe care ea nu le intelege.
Niciodata! eu nu ii inteleg pe unii de unde placa asta ca un psiholog te va ajuta sa ai o iubita si sa faci sex dupa la zi sau saptamana
Ciao!
Rolul psihologului nu este acela de a-ti cauta tie, pacientului, partener de viata. Psihologul te poate ajuta sa te intelegi pe tine, sa te ajute sa iti setezi anumite standarde tu singur, cand meditezi, despre cum ai vrea tu sa fie iubita ta. Psihologul nu ti-o cauta si iti face cunostinta cu ea. Tu trebuie sa faci acest pas. Daca esti timid, te poate ajuta sa treci peste timiditate.