Depinde in mare parte de el...cat de mult si-i doreste, daca accepta sa nu aveti deloc sau sa infiati un copil.
Normal ar fi ca in cazurile acestea, persoana iubita sa fie alaturi si la bine si la greu. daca te iubeste cu adevarat, te va intelege. Asa ai face si tu la randul tau, nu? o zi buna
Daca exista dragoste nu, dar daca este o casnicie pur pentru un anumit scop da. Dar in pima faza o sa inele si duia tot mai rau. Dar ma repet daca exista dragoste si respect intre voi nu afecteaza. Asta e parere mea.
Asta depinde de relatie. Daca partenerul te iubeste cu adevarat, atunci nu te va parasi doar pentru ca nu poti face copii. Daca e pana acolo, exista adoptia. Daca la aflarea vestii dispare, parerea mea nu este ca nu te iubeste, insa nu te iubeste din tot sufletul. Eu sincer cred in iubirea adevarata care depaseste orice obstacole- poate am ramas in carti de povesti, dar imi place sa cred ca ea inca exista.
Depinde, daca unul din parteneri isi doreste un copil, se poate ajunge la asa ceva... Daca ambii parteneri sunt de acord sa infieze un copil, atunci nu se ajunge aici
Daca te iubestea jumatatea ta nu poate afecta nimic decit doar niste dureri ca nu poti face kopii dar totul se rozeolva...
Depinde...daca chiar te iubeste nu cred ca ar face asa ceva da daca nu exista riscu asta, da intr-un fel afecteaza si relatia da nah se pot si infia copii chiar daca nu ii la fel :*
Daca pentru el copiii inseamna mai mult decat insemni tu, atunci sunt sanse mari sa se intample asa...Relatia e oricum afectata in sens negativ.