Cred ca altceva decat atractie nu este. A nu se confunda atractia cu dragostea. E normal ca atunci cand esti incapatanat sa te atraga o piatra la fel de dura ca tine. Dar nu are sens sa-ti complici existenta stand cu o persoana care are aceleasi defecte ca si tine
Poate sa fie si asa, dar relatia se va eroda din cauza acestor certuri.Se vor spune vorbe care la un moment dat nu mai sunt compatibile cu iubirea! De obicei, intr-o relatie, daca unul are personalitate puternica, celalalt trebuie sa cedeze mai des. Doua pietre tari produc scantei cand se lovesc!
Buna.
Iti spun din propria mea experienta ca nu se plac.
O sa se ciondaneasca tot timpul si n-o sa se ajunga la nimic bun.
O seara placuta
Poi acum depinde si cum sa cearta...cine incepre cearta... ori se plac unul pe celalalt, ori doar unul il place pe celalalt, ori nu se suporta unul pe altul de asta trebuie sa mai analizezi putin situatia ca sa fii sigura
Eu ma certam la inceput cu prietenul meu pentru ca amandoi suntem orgoliosi si nici unul nu vroia sa renunte si da ne placeam si ne placem incontinuare. Dar depinde de orice fel de om
Da
se poate sa se placa:X
chiar daca au pareri diferite amandoi incearca sasi impuna puncul de vedere dar nu e lasat de celalalt
dar sigur intotdeauna ajung la un consens si se impaca pentru ca daca se iubesc (plac) unul din ei cedeaza
paaa
Aici e iubire curata... Ei cred ca nu au sanse unu` cu altu`si incerc sa se certe ca sa nu se mai iubeasca. El se intreaba nervos:,, Ba ce`i cu asta ma enerveaza la culme, dar imi place"
Ea:,, Iar l`am lovit sigur acum se gandeste la mine!"Vezi? Se iubeesc la nebunie!
Funda?
Buna!
In general asa se spune Am trecut chiar eu prin asa ceva, iubeam pe cineva si ca sa o bag si sa ma bage in seama ne certam tot timpul!
Totusi, daca certurile sunt prea mari si prea dese, intrecand anumita limita, deja intram la alt capitol... s-ar putea ca unul dintre parteneri sa nu-l mai sufere pe celalalt.
Eu in viata am avut multi "dusmani", ca sa zic asa, care mi-au devenit prietenii cei mai buni!
O zi buna!
Pai depinde.nus prea sigura. dar cred ca unul din ei il place pe celalalt iar celalalt nu il suporta! ori se plac dar mai sigur nu se plac
nimicaici întreabă:
anonim_4396 întreabă: