Hai sa-l lasam pe Dumnezeu sa judece pacatele, greselile, chiar si in fata noastra.
Chiar nu stiu sa-ti spun daca poti iubi in 2 luni de la o despartire.Nu am trecut prin asa ceva, dar ce cred e ca te poti atasa de o persoana, cu care sa vorbesti in timpul asta, in care suferi dupa acea despartire. Poate ca in timp poti ajunge sa o iubesti, la fel sau chiar mai mult decat pe prima, dar doar in timp.Pentru ca nu ai cum sa nu te gandesti.Iti vine in minte mereu un ``de ce?``. De ce m-a parasit, unde am gresit si chestii din-astea. Dar daca persoana care e langa tine te intelege si te iubeste nu vad de ce nu i-ai impartasi sentimentele.
Si de obicei ai de la inceput un sentiment care te indeamna ori sa o mai tii langa tine, cumva parca ceva iti spune ca vei ajunge sa o iubesti, ori incepi sa vezi ca nu va potriviti, ca nu ma intelege, ca e nu stiu cum, si sunt de parere ca atunci cand ai sentimentul ala deja nu mai are rost.Ca tot acea persoana o sa sufere. din dragoste naimpartasita.
Apoi cu razbunatul... din totdeauna mi s-a parut o prostie.Strigi sus si tare ca il/o iubesti. Te lasa. Ti se acumuleaza niste resentimente, ceva normal.Simti ca si-a batut joc de tine. Dar de urat oricat ai vrea, nu poti sa urasti.Asta daca ai iubit. O sa fii gelos\geloasa cand o\il vezi cu altcineva, o sa te infuri cand iti amintesti ce ti-a facut si ai sa suferi, ai sa o urasti pentru ca o iubesti de fapt.
Stii cum se zice "razbunarea e arma prostului", dupa cate ti-a facut nici macar nu ar trebui sa-ti mai ocupi mintea cu planuri de razbunare, nu faci decat sa-ti mentii gandul la el, sa-i urmaresti reactiile, etc ceea ce te face sa traiesti in trecut! Tine capul sus si ignora-l, asta doare cel mai mult si e cel mai bine! Gaseste-ti altele de facut nu sa nascocesti planuri de razbunare si incearca sa nu mai despici firul in 4 sa nu-ti mai explici fiecare situatie prin care ai trecut cu el, sau daca se poate iubi in 2 luni, de ce-ti mai pasa tie daca el iubeste sau nu? E problema lui, oricum chestia cu discutia amiabila sa o ai numai daca te simti in stare sa nu te mai intoarca din drum pentru nimic in lume, daca nu te simti in stare, las-o balta de discutie poate iar iti propune ceva si poate cedezi!
Nu conteaza daca esti ranit prea devreme sau tarziu.Razbunarea nu e o solutie, aduce mai multe probleme. Avem puterea de a trece peste. Iubesti, pierzi, suferi, te vindeci, iubesti iarasi Razbunarea nu face parte din ciclul asta Altadata trebuie sa ai grija de cine te indragostesti.
Nu, nu trebuie sa te razbuni. Nu ai rezolva nimic. Daca ai iubit sau inca mai iubesti, din respect pentru persoana pe care ai iubit-o (sau o mai iubesti) nu te vei razbuna. Daca esti inlocuit in 2 luni nu trebuie sa o iei neaparat ca o razbunare. Astea sunt chestii copilaresti. Daca s-a terminat privesti inainte si nu bati pasul pe loc gandindu-te la razbunari.
idkandrei690 întreabă: