| Adyna_2391 a întrebat:

Credeti ca daca te-ai despartit de o persoana cu care ai stat mai mult timp si pe care ai iubit-o mult o poti uita stand cu altcineva? M-ar ajuta cat de cat daca as sta cu altcineva?(vreau sa specific ca cel de care m-am despartit nu stia sa ma aprecieze si sa ma faca sa ma simt iubita, dar chiar si asa am stat mult timp cu el pentru ca l-am iubit)...plsss sfatuiti-ma dau fundita pentru cel mai bun raspuns.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Antonia19989 a răspuns:

Toate la timpul lor, in primul rand trebuie sa ai rabdare, nu poti sa uiti o persoana care ai iubit-o asa de mult de la o zi la alta. Si nu incerca sa te refugiezi intr-o noua relatie, poate fi un esec. Iti vei aminti tot timpul de fostul prieten si asta te va face sa te simti si mai prost. Lasa timpul sa treaca si ranile sa se vindece iar apoi poti incerca o noua relatie cu altcineva happy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea e diferita de la persoana la persoana; ce-ai simtit pentru fostul si cat de mult l-ai iubit asta no sa poti uita niciodata dar poti incerca poate o sa ai noroc de un baiat care chiar stie sa te aprecieze si sa aiba anumite calitati pe care ex-ul nu le avea. Poti sa-ti faci rau gandindu-te ca daca incepi o noua rel poti sa uiti asa usor, depinde de cat de mult l-ai iubit si ce vrei tu in momentul de fata. poti sa incerci sa stai si cu altcineva si o sa vezi in timp ce o sa se intample. Timpul le rezolva pe toate! Mult succes

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Bunahappy
In cazul meu, despartita de 6 luni dupa o relatie luuuunga.
Inca nu am avut pe nimeni, poate ca nu am vrut, poate ca am o teama in suflet, insa sunt optimista si vreau sa raman singura, sa-mi pun ordine in ganduri, sa reflectez.
O relatie va urma, inca am timp, nu ma grabesc nicaieri.
Consider ca din moment ce te desparti de o persoana care ai fost mult timp si inca o mai iubesti, ai nevoie de un timp singura.Nu are rost sa te pripesti apoi iar sa gresesti.
Depinde doar si numai de tine.Capul sus, lumea nu se sfarseste.
O sa fie bine! Numai bine!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

O sa te ajute putin daca te vei indragosti de celalalt dar nu e cinstit asta, caci intr-un final il vei rani, tu iubindu-l inca pe fostul...
Eu mereu iau o pauza de cel putin 1 luna intre relatii ca sa ma adun...

| Silviu591 a răspuns:

Nu cred ca o poti uita repede.cu timpul poate.

| leuxxx a răspuns:

Depinde si cat ai stat cu el? eu dupa 13 ani ce sa mai zic?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinker sa o uitzi nu ai cum...si eu am fost in situatia ta am incercat acest lucru cu alta persoana dar fara rezultat;