Cred ca ai auzit fraza asta,cum ca ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust ca la inceput,cam asa sta treaba si cu fostele relatii, daca nu a functionat, si lucrurile au mers atat de prost incat s-a ajuns la despartire, sunt opinii diferite, personalitati diferite si bineinteles incapatanare dupa parerea mea.Ca lucrurile sa functioneze bine mai trebuie lasat si de la tine, si de la el, astfel incat sa fie bine pentru amandoi, dar daca nu se poate este mai bine sa mergeti pe drumuri separate asa cum ati hotarat, si sa va gasiti pe cineva care sa va merite cu adevarat.Sunt unele cazuri mai speciale unde unele cupluri care s-au despartit, s-au impacat din nou si a functionat mai bine a doua oara, dar totul depinde desigur si de circumstantele care au dus la acea ruptura, in majoritatea cazurilor insa nu a mai mers exact cum ti-am spus cu,, ciorba reincalzita,,
"este intotdeauna o idee proasta"
e gresit să generalizezi - sunt cazuriși cazuri
Depinde de ceea ce s-a întâmplat, motivul despărțirii. Nu are rost să te întorci ca apoi să pleci din nou definitiv.
Dar dacă motivul despărțirii nu a fost serios, relația se poate relua de pe alte baze, cu cei doi cu mai multă experiență de viață.
O idee foarte proasta. E cea mai mare greșeală ce o poți face sa plângi după fost/a sau sa te întorci la ea. M-am gândit și eu mult la asta și apoi rapid mi-am adus aminte ca nu trebuie sa ma întorc la ea.