| Spinoasa a întrebat:

Credeti ca distanta poate duce la distrugerea unei relatii atata timp cat exista iubire si comunicare? In aceasta situatie ma aflu eu si mi-e foarte teama ca l-as putea pierde, cum o pot depasi?

Răspuns Câştigător
| AnNyşK a răspuns:

Sincer prin asta am trecut si eu cu prietenul meu cand a mers la facultatehappy dar am trecut peste m`am gandit bine sh mi-am sp tot timpul ca daca ma iubeste cu adevarat nu ma va parasi sh am vb cu el cand a venit in weekend sh i-am sp ca nu stiu e diferit la care el mi-a sp ca ma iubeste sh ca nu ma va parasi pentru nimic in lume. dupa ce a plecat inapoi vb in fikre zi ff mult la tel. sh uite ca sunt aproape 2 ani indata de cand suntem sh asta dc? pentru ca exista iubire, incredere sh comunicarehappy

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă vă mai şi întâlniţi poate rezista, comunicarea e importantă. Teama. păi dacă ai încredere în el şi el în tine nu ar trebui să existe! Baftă!

| тecнιннιlα a răspuns:

Aceasta temere am avut-o si eu inainte (mentionez ca am o relatie pe net de aproape 2 ani - nu ne-am vazut niciodata real si recunosc ca este destul de dificil pentru ca apare indoiala, gelozia, intrebari despre orice, si dupa aia va enervati si incepeti sa va descarcati nervii unul pe celalalt fara motiv. ceea ce daca nu remediezi acest incident va duce la destramarea relatiei) dar cu timpul am inceput sa ma obisnuiesc. si pentru ca ne iubim si exista destul de multa comunicare intre noi reusim sa trecem cu brio peste orice obstacol 9deocamdata :*, sper ca si in continuare). Sti cum se spune? - "De ce iti este frica nu scapi!" asa ca ti-as sugera sa te linistesti atata timp cat tu nu`ti doresti sa te desp si il iubesti si te iubeste si nu are dubii in privinta ta + destula comunicare. totul va fi ok. Nu ai dc sa te ingrijorezi. Tine minte: "Inima nu tine cont de nimic, ea stie doar sa iubeasca." :*. Dar ca sa-ti raspund la intrebare cu da sau nu... aaaa nu stiu ce sa aleg laughing pentru ca aman2 sunt f posibile. Totul depinde de relatia dintre voi 2, de voi, de "n" lucruri. big grin. sper sa reusesti sa treci peste frica ta ca ai putea sa-l iubesti. Atata timp cat va iubiti, va intelegeti etc. nu ai dc sa te ingrijorezi. Te rog eu nu`ti fa probleme atunci cand nu ai. happy bb. sper ca te-am ajutat :*.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Singura solutie este ca tu sa locuiesti mai aproape de el sau el de tine, niciodata nu va rezista o relatie la distanta.chiar daca la inceput sunteti romantici etc relatia se va duce usor de rapa deoarece fara sa va vedeti si iubii va veti plictisi unul de altul.si amandoi va veti gasi pe altcineva.Imi pare rau pentru tine, sper ca ti-am fost de folos.Mult Succes! happy