| Tzuka a întrebat:

Credeti ca doar fraieri se indragostesc pe net?

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Nu nu, de ce sa fi fraier daca te indragostesti pe net? Dar eu una nu am patit asta dar nu cred ca e imposibil.

| M.J. a răspuns:

Nu

| Antonimu a răspuns:

Da, pe net n`ai nici o retinere cand vorbesti cu cineva, si il cunosti mult mai bine. Dar daca nu te vezi cu aceea persoana macar odata pe saptamana si sa petreceti 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 ore impreuna, degeaba happy

Răspuns utilizator avertizat
| frumusica80 a răspuns:

Nu ati dau un exemplu :eu si logodnicul meu neam cunoscut pe net si ne potrivim de minune ne iubim de 2ani si ne casatorim la anul.Cred ca nu santem fraieri....sau?

| eni a răspuns:

Cum te poti indragosti de cineva daca nu l-ai intalnit niciodata? Daca nu-l vezi nu-l simti? E cam aiurea.

| Abcfunny a răspuns:

Nu logic, eu as prefera unu dragut si educat din alta localitate
astia de la mine din bucuresti ma plictisesc

| lifeForJesus a răspuns:

Da cred...si mai cred ca nu doar fraieri se pot indragosti pe net!

| crisS a răspuns:

Nu, nu este adevarat poti cunoaste o persoana foarte bine si pe net ii poti descoperi modul in care gandeste, calitati, defecte si te poti indragosti si pe net fara nici o problema laughing

| Raul a răspuns:

Nu chiar fraieri Tzuka... dar nu sti ce pedofil, obsedat seual se ascunde in fata ecranului ...pana nu iti da MACAR un webcam sa-l vezibig grin

raul was here!big grin

| omul89 a răspuns:

Da majoritatea oamenilor de pe planeta se indragostesc pe net dar ai grija de cine te indragostesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu doar fraierii.
Toata lumea.
Bybye

| cocojambo a răspuns:

Hmmmmmmmmmmm...eu mi-am cunoscut sotul pe net... avem o relatie foarte frumoasa si cred ca tine de caracterul fiecarei persoane, cat si de noroc

Întrebări similare