Nu nu, de ce sa fi fraier daca te indragostesti pe net? Dar eu una nu am patit asta dar nu cred ca e imposibil.
Da, pe net n`ai nici o retinere cand vorbesti cu cineva, si il cunosti mult mai bine. Dar daca nu te vezi cu aceea persoana macar odata pe saptamana si sa petreceti 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 ore impreuna, degeaba
Nu ati dau un exemplu :eu si logodnicul meu neam cunoscut pe net si ne potrivim de minune ne iubim de 2ani si ne casatorim la anul.Cred ca nu santem fraieri....sau?
Cum te poti indragosti de cineva daca nu l-ai intalnit niciodata? Daca nu-l vezi nu-l simti? E cam aiurea.
Nu logic, eu as prefera unu dragut si educat din alta localitate
astia de la mine din bucuresti ma plictisesc
Nu, nu este adevarat poti cunoaste o persoana foarte bine si pe net ii poti descoperi modul in care gandeste, calitati, defecte si te poti indragosti si pe net fara nici o problema
Nu chiar fraieri Tzuka... dar nu sti ce pedofil, obsedat seual se ascunde in fata ecranului ...pana nu iti da MACAR un webcam sa-l vezi
raul was here!
Da majoritatea oamenilor de pe planeta se indragostesc pe net dar ai grija de cine te indragostesti.
Hmmmmmmmmmmm...eu mi-am cunoscut sotul pe net... avem o relatie foarte frumoasa si cred ca tine de caracterul fiecarei persoane, cat si de noroc