| RAY a întrebat:

Credeti ca dorinta sexuala creaza suferinta celor nesatisfacuti sexual?
ati lua o pastila antidorinta sexuala?

9 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Da, de aia e atata suferinta in africa, prea multa dorinta sexuala dom'le.

| RAY explică (pentru RoCkKiD):

Acolo e din cauza corupției

| Mosotti a răspuns:

Nu creaza suferinta ca o poti rezolva si altfel, n u ai de ce sa iei pastila antidorinta, e ca si cum vrei sa iei o pastila antidorinta sa iti placa sa vezi un film doar ca nu ai TV, pai ai net, ai cinema-uri, se rezolva.

Suferi cand nu poti rezolva problema, nu cand o poti rezolva cumva.
Deci nu ai de ce sa-ti blochezi o placere.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Ma refer la cauzalitatea ei ca efect frustrarea sexuala, mai ales la adolescenti care sunt respinși de fete

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

In nod normal un om sanatos psihic nu are treaba ca e respins sau nu de fete, isi vede de altele, dar aia e.
Nu sta totul in asta totusi, viata e frumoasa oricum, sunt atatea de facut.

Mai bine zis frustrarea emotionala, ca la ei asta e mai rau, nu neaparat sexuala.
Cauzalitatea o stim care e, fizicul, asta daca comportamentul este okey si nu dereglat.
Ca daca nu e ok, nu cont ca esti frumos foc.

Nu ma refer la rautate ca ala e acceptat mai mult, e vb alte problema de comportament.
De ex eu am fost cu cineva undeva cu trenul, a durat calatoria o ora, tot drumul nu a scos un cuvant, si-a pus castile pe urechi si pa. Deci acela inchidea poarta sociabila, cu el nu puteai lega o prietenie, simteai ca nu e loc.
La ceva de genu ma refer. Nici nu te bagi cand simti asa ca celalalt nu vrea nimic.
Si daca face asa si cu fetele, e clar.
Calitati avea, era destept, job bun si bine platit, cuminte.

| LordCristobal a răspuns:

Depinde de fiecare persoana in parte.
Unii au nevoie de sex ca de aer in timp ce altii nu pun mare accent pe viata sexuala.
Dar pentru cei care sunt sa zicem mai,, horny"lipsa sexului e un chin.
O sa vorbesc si din punctul meu de vedere fiind un virgin de 23 de ani.
Anul trecut aveam niste sentimente ciudate si ganduri de deznădejde ca nu facusem sex si ca nu am fost intim cu vreo fata.
In schimb m-am antrenat mental sa scap de aceste ganduri legate de nesatisfacerea dorintei sexuale.Deci putem ca lipsa activiatii sexuale poate provoca putina suferinta.
Dar nu as lua niciodata o pastila antidorinta sexuala, pana la urma e un sentiment uman si normal.

| GigelSpargatorulDuci a răspuns:

Drag compatriot, in primul rand dorinta sexsuala este complet normala, dar daca faci sex si nu esti satisfacut degeaba il faci.
asa ca poti incerca pozitii noi sau sa faci edging si **** mea.
sper ca te-am ajutat

| OvidiuC a răspuns:

Nu te mai gândi la partea asta sexuală și vei vedea că vei fi mai fericit, toate vor veni la timpul lor.

| RAY explică (pentru OvidiuC):

Eu nu vb despre mine