anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca doua persoane care pur si simplu nu se potrivesc deoarece se aseamana prea mult( orgoliu, comportament, etc) au vreo sansa impreuna?

Răspuns Câştigător
| Crs a răspuns:

DA! eu si baiatul pe care il iubesc suntem destul de diferiti ca sa zic asa. amandoi suntem orgoliosi... ne certam ne impacam ne iubim...:X si la comportament nu suntem la fel. dar cu toate acestea inca ne iubim. am fost despartiti 10 luni, 10 luni incare nu ne-am vorbit. si totusi dragostea inca mai este prezenta :X:X

9 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Se poate daca fiecare respecta orgoliile celuilalt, mergand pe principiul -ce tie nu-ti place, altuia nu face!

| liz23 a răspuns:

Au sansa atata timp cat amandoi isi doresc acest lucru. Avand multe lucruri in comun, ii pot apropia.Nu este o regula si nici generalitati...intr-o oarecare masura fiecare are ceva diferit.

| Linda a răspuns:

Orgoliul este o trasatura negativa de caracter. Daca ambii se maturizeaza la acest capitol, poate sa mearga. Sa lase miciuna din zodii la o parte, Dumnezeu spune ca fiecare sa-i dea intaietate celui de langa el, sa-l iubeasca ca pe sine.

| asya a răspuns:

Pai daca ai zis ca pur si simplu nu se potrivesc ce sanse sa mai aiba?

| Criiss16 a răspuns:

Eu stiam ca persoanele care se aseamana se potrivesc ff bine.hee heeEhh nu prea ma pricep eu la asta dar..de ce sa nu au sanse impreuna?straight face

| Brigitta a răspuns:

Eu spun ca nu exita un sablon dupa care sa se formeze un cuplu. Fiecare om e altfel, e complex. Stiu ca se zice ca doi oameni la fel nu se pot intelege...
Dar daca au comportament la fel inseamna ca au aceleasi preocupatii si deci au despre ce vorbi. big grin
Poate sunt eu super optimista dar viata e prea scurta sa nu incerci o relatie cu cine iti place doar pentru ca de exemplu aveti acelasi temperament sau Fecioara nu e compatibila cu Gemenii laughing

| dana21 a răspuns:

Eu cred ca nu... cand ii vorba de doi care sunt orgoliosi si incapatanati... NUUUUUUUU, pentru ca nici unul nu e dispus sa lase de la el... si cred ca intr-o relatie e nevoie de intelegere si cateodata sa faci mici compromisuri...

eu sunt de parere ca ei ar trebui sa se completeze reciproc

| lenyia a răspuns:

Curios.....se spune ca:cine se aseamana....se "aduna"!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, pentru ca daca fiecare lasa macar un varf de sentiment la locul prieteniei, va merge.