Pentru ca nu exista true love.
Suntem fiinte in permanenta schimbare,pana la cea mai mica celula,timpul isi spune cuvantul peste relatii, dragostea se pierde si ramane afectiunea, daca ramane
Inainte rezistau relatiile si 50 de ani daca traiam aman2 faceau si nunta de aur argint, acum nici nu te casatoresti bine ca peste maxim 7 ani divortu...in ziua de azi toti am luat-o razna iubirea nu prea mai inseamna nimic. aman2 toti sa numai fie virgini sa aiba casa masina telefon ultimu model si un dulap plin de haine de firma...cine stie cum o sa se ajunga peste cativa ani
ps: ce nu te omoara te face mai puternic
Din simplul fapt ca partenerii nu-si ofera ABSOLUT TOT ce au nevoie! Reciproc! Si de aici iti dai seama ce apare, infidelitatea! x_x
Aşa ceva nu cred că există. Doar în basme vezi asta. La un moment dat se găseşte cineva să înşele. O iubire nu durează din cauza altor persoane care intervin in relaţie. Eu chiar nu înţeleg de ce fac asta unii oameni . Oricum nu doresc nimănui să i se întâmple ce mi s-a întâmplat mie. Oricum sper să fii fericit/ă în viaţă.
Dragostea se poate pierde in timp,mai ales daca este vorba de o dragoste care a luat foc in perioada adolescentei, deoarece focul care arde mocnit se stinge repede, daca vrei ca o relatie sa dureze ea trebuie consolidata.acea dragoste adevarata este aceea in care partenerii sunt suflete pereche,nu uita pentru o relatie de lunga durata trebuie sa lase fiecare de la el pentru a fi bine,gelozia nu trebuie sa existe, deoarece daca nu exista incredere, nu are rost. sper ca te-a ajutat:*
E un subiect imens dar uite un punct de vedere : http://gandurileschimbaviata.info/sex-si-dragoste/
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: