Abh - Nu am "scos`o" eu...sunt diferite studii facute de psihologi care au dus la aceasta concluzie. am intrebat pentru. ca era interesant sa aflu parerea persoanelor simple care stiu sa ofere dragoste si care primesc in acelasi timp
3 ani? nu stiu cred ca dragostea adevarata poate dura o viata desi cred ca de la un timp devine doar obisnuinta...
Durata asat de 3 ani se refera la faptul ca in acesti ani apare rutina si e normal sa nu mai simti focul ca la inceput, insa dragostea cu toate "defectele" ei poate dura toata viata.
Dragostea nu are unitate de masura. Poate dura si o zi si 1 luna si o viata. Poate sa dispara si apara din nou (fiind vorba de aceeasi persoana). Nu este un "lucru", o "chestie", este un sentiment. Singurul care nu poate fi explicat. Este o reactie chimica, psihica si mute altele la un loc. Este mult mai mult decat credem noi. Este ceva ce nu trebuie explicat, nu trebuie inteles, este ceva ce trebuie doar trait SI ATAT. Nu exista DOAR sau POATE. "Pretuiti-o" cand "o" intalniti, caci nu "o" gasesti decat odata in viata.
Eu una nu, desi mi s-a intamplat, dar nu cred. Dragostea adevarata nu are limite, dragostea adevarata nu se uita niciodata ea doar se simte, se traieste. Eu nu cred ca dureaza doar 3 ani, poate dura atunci cand nu este impartasita sau adevarata sper ca ti-am fost de ajutor
Nicidecum.presupun ca stiu despre ce vorbesti dar dragostea dureaza pentru. totdeauna.