| consilierindragoste a întrebat:

Credeti ca dragostea este ultimul lucru de care ne vom plictisi in viata?

de ce?

9 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu, nu cred ca va fi ultimul. Dragostea e cel mai de pret lucru si cand vezi ca toata lumea se iubeste ti se face si rau. Cred ca o sa fie printre ultimele, dar depinde si de persoana, daca e una care deja s-a saturat si plictisit, pentru ca in trecut cineva i-a frant inima si nu mai vrea sa stie ce e aia dragoste?

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nu/Sau cel puţin, nu ar trebui să fie/Cănd iubeşti cu adevărat persoana de lângă tine, nu-i loc de plictiseală/Dacă doreşti, poţi face ca fiecare zi să aibă efecte speciale/Plictiseala este un simplu cuvânt în dicţionar/Nu-ţi are rostul în dragoste/În dragoste, este loc doar pentru sentiment şi fericire/Şi dacă deţii capacitatea de a face fiecare zi specială, respectul, dragostea şi admiraţia vor creşte considerabil/Ne putem plictisi doar de ultima răsuflare, deoarece ne vom îndepărta de persoana iubită

| fabiola a răspuns:

Imi plac intrebarile tale! Au o doza psihologica, dar si una umoristica! Ti-as spune ca in dragoste nu te plictisesti, in dragoste poti cel mult sa obosesti, dar vitaminizarea cu,, dragoste" rezolva problema!

| NevastuicAaA a răspuns:

Poate ca e mereu schimbat-oare. Te-ai plictisit de ea... o iei pe urmatoarea laughing

| curlyhair a răspuns:

Eu inca n-am intalnit dragostea si sunt sigura ca daca o s-o intalnesc n-o sa ma plictisesc de ea niciodata!

| karina_5950 a răspuns:

Cine nu cunoaste acest sentiment se poate plictisii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am plictisit de dragoste.
Sau poate de atentie excesiva.
De ce thinking, prea multa atentie in copilarie. laughing
Nu cred ca dragostea o sa fie ultimul lucru laughing, mai sunt altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pentu ca viata este frumos

| mikivip a răspuns:

Sincer, nu cred ca dragostea va fi ultimul lucru de care ne vom plictisi, dar nici primul, in orice caz printre ultimele.Parerea mea este ca oricand, voi avea alte "locuri de explorat" alte "teritorii", daca epuizam stocurile in orasul de care apartinem si chiar nu mai avem ce sa "iubim", nu este nici o problema, ne mutam! pana ajungem in TEXAS...

Întrebări similare