Pai.nu poate.pentru ca daca esti cu cineva din mila. atunci nu inseamna ca il placi! Iti pare rau de acea persoana...sinu mai vrei sa-l vezi suferind. dar mai bine nu te incurci cu cineva din mila.pentru ca odata si odata se va afla...si va fi dureros pentru persoana respectiva. sper ca te-am putut ajuta! pap:*!
Teoretic nu, practic da! Femeile fac mai des lucrul acesta cand au un sot alcoolic, sau care se drogeaza.
Nu se compara.ai vrea sa vezi privirea unui om care te iubeste, si i se citeste fericirea in ochi cand e cu tine sau privirea unui om care ar vrea sa plece dar nu il lasa sufletul din mila?
eu sinceer oricat l-as iubi decat sa stea langa mine de mila, de parere de rau mai bine lasam lucruile asa si sa sufar eu.
Da, se poate, dar mi-e mila de mila ta. Iti distrugi viata alaturi de persoana pe care nu o iubesti, plus ca i-o distrugi si pe a lui/ei, si ratezi ocaziile (si a tale si a lui/ei) de a intalni perechea adevarata.
Ohooo... dar n-ai idee! Mila în dragoste e ca un fel de masochism. Nu eşti mulţumit(ă) de relaţia ta, ba încă îţi crează şi repulsie, dar mai vrei că "aşa-ţi spune inima".
Sunt foarte multe cazuri în care dragostea de fapt e inexistentă şi cei doi sunt legaţi de mila unuia dintre parteneri pentru celălalt.
Teoria e teorie, realitatea e cu totul alta!
cristella întreabă:
BambOO_8402 întreabă:
Anonima17191 întreabă: