Mai poate exista, desigur... la altii, si dupa mai mult! Dar cu adevarat, doar voi stiti/simtiti!
Sigur, poate exista dragoste si dupa 10 ani de casnicie. Intr-un grup de dezvoltare, o colega spunea ca, dupa ce fata ei a plecat (avea 20 de ani, s-a dus la facultate etc.), ea si sotul ei s-au regasit, au timp unul pentru celalalt, si e la fel de indragostita de el ca la inceput. Deci, daca stii cum sa iti cresti relatia, poate exista dragoste si dupa 30 de ani de casnicie. Intr-adevar, mai scade entuziasmul, dar depinde de amandoi sa isi hraneasca relatia, sa contribuie activ la a mentine sentimentele vii.
Eu am 16 ani de cind sint impreuna cu sotul meu si va pot zice ca simtim aceeasi dragoste nebuna, ca la inceput, deci aici depinde si de parteneri.
Da dar nu mai este asa nebuna ca la inceput... ea devine mai profunda si se bazeaza pe respect, intelegere, prietenie.
Absolut... Dragostea nu dispare asa usor. E adevarat ca grijile, neajunsurile, plata facturilor, dusul copiilor la scoala, gatitul...(si multele activitati zilnice absolut necesare) tind sa rutineze cumva o relatie si sa faca dragostea sa paleasca. De fapt nu dispare ci se transforma ...pe langa dragoste apare increderea in cel de langa tine, prietenia si credinta ca "iata, au trecut zece ani si am realizat multe impreuna". Hraneste-ti relatia cu sotul tau cu vise frumoase, cu momente in care sa il surprinzi placut, cu timp pentru voi si ai sa vezi cat de frumoasa e dragostea si dupa zece ani de casnicie.
Da eu am 31 ani de casnicie si probleme sexuale garla, am me4rs cu alte femei ca terebuia sa respect calendarul dar sunt sigur daca dispare sotia mea, in o saptamana o urmez
Mihaela024 întreabă: