| AdinaCrissa a întrebat:

Credeti ca e bine ca intr-o relatie cei doi parteneri sa faca schimb de parole(la messenger)?
Argumentati.

Răspuns Câştigător
| Luori a răspuns:

Mi se pare normal, atat timp cat relatia este stransa, sanatoasa, cu comunicare, respect, intelegere si celelalte. Atata timp cat decizia de a-si face schimb de parole este din cauza nesigurantei, din dorinta de-a controla, de-a avea ce are celalalt, de-a sti tot, fara sa ai rabdarea de-a descoperi, nu fac acest pas.
Daruiesc parola de mess, necerandu-mi-o, fiindca asa as simti, nicidecum pentru ca asa "ar trebui", sau asa ar dori el. Bineinteles, cu conditia ca celalalt sa nu ma caute pe la spate, atat timp cat ar putea scoate de la mine orice informatie ar dori, bazandu-ne pe sinceritate si deschidere.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da mai ales asa stie ca nu ai un amant si are mai multa incredere in tine.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ține de intimitatea fiecărui om, cum să-i dai parola pe mess.
Niciodată să nu faci așa ceva cât de mult l-ai iubi.
Pa, pa.

| Ririru a răspuns:

Sunt cu un baiat de un an si 8 luni, si nu`i cunosc parola la niciun cont, si nici el mie.

| T4ny4 a răspuns:

Daca tu crezi ca asta l-ar face fericit pe el,da-i-o! Daca n-ai nimic de ascuns,n-ai de ce sa te temi.Dar totusi,este deja vorba de intimitate.El n-ar trebui sa aiba acces la intimitatea ta (mess,telefon mobil, jurnal poate). Cand s-a indragostit de tine, s-a indragostit de ceea ce erai.Nu de ce ar vrea el sa devi.In momentul in care-ti va sti parola, va incepe cu intrebari "cine-i ala? cine-i asta? ce vor astia?" si nu-ti va placea deloc.Fa-ti eventual un idd nou si da-i lui parola de la acela. Spune-i ca l-ai schimbat si gata. Daca chiar vrei sa-i dai ceva.Nu e normal sa-ti ceara asa ceva, nici tu lui.Sunt lucruri in viata care trebuie sa ramana private!

| Viviluka a răspuns:

Da mi-e mi se pare corect pentru ca nu e bine sa ascunzi nimic de celalalt. Mie mi se pare o kestie pe care ar trebui s-o facem cu totii. De ce?
1) sa vedem daca prietenul/prietena noastra are incredere in noi sa ne-o dea
2 ) sa fim siguri ca pr nostri nu ne insala sau ne ascunde ceva.

Si ce ar fi rau cu chestia asta? E o chestie normala si majoritatea cuplurilor asa fac. Eu mereu ii ceream parola prietenului meu si mi-o dadea mereu si cand mi-o cerea si el mie imi placea ca era gen o kestie : vaii e gelos. si vorba aia e gelos deci ma iubeste vrea sa nu ii ascund nimic.

Acu nu stiu asta e parerea mea

| zuzu a răspuns:

Nu! :]. Pentru ca. Totusi exista o intimitate. Care ar trebui respectata de cei 2

| PeAcE a răspuns:

NU! Nu stiu ce vred alte persoane, dar parerea mea este ca nu ar trebui ca partenerii sa faca schimb de parole deoarece asta inseamna ca nu au incredere unul in celalalt! Eu sunt genul mai posesiva, dar nu i-as cere niciodata iubitului meu sa-mi spuna parola lui pentru ca nici eu nu i-as spune-o pe a mea. E o chestie privata si trebuie sa ramana asa! happy
Asta e parerea mea.Te pup:*