| Nemessys a întrebat:

Credeti ca e bine sa fii gelos/geloasa intr-o relatie? De ce pe unele/unii ii supara cand iubitul/iubita ei/lui este gelos/geloasa? Eu unul cred ca gelozia este ceva de bine intr-o relatie. Asta in cazul in care nu e prea multa. Pentru ca. prin gelozie, iti dai seama intr-un fel ca-ti pasa de acea persoana si ca vrei sa fie doar a ta. Adica acum serios nu va supara cand iubitii/iubitele voastre, dau ador la poze, folosesc multe inimioare pe chat cu altcineva, complimente altora si inca de alea care nu prea se fac fiind,, simpli prieteni" sau. de ceva timp da altcuiva mai multa atentie iar pe voi va evita. Si dupa daca ii zici ca te supara chestiile astea, se supara si el/ea. De ce? :/

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In primul rand gelozia este lipsa increderi in persoana iubita,cei drept la cum sunt fetele din ziua de azi nici nu ma mir,majoritatea sunt obiecte sexuale numa bune de sex atat in restul nimic, eu personal numai cred in sexul opus si in iubire pentru mine toate sunt la fel indiferent de rasa,varsta,culoare, religie etc sa nu fiu rasist, pentru mine toate toate is ipocrite, perverse, mincinoase, jucari sexuale, fraier e ala care crede in fete

| corbulalbrosu a răspuns:

Gelozia poate fi calificata ca fiind printre cele mai crunte boli de natura psihica. sad

| vocea a răspuns:

Este un sentiment care il simti pentru persoanele care le iubesti.
gelozia este necesara intr-o relatie pentru ca iti dai seama daca cel de langa tine, dar prea multa gelozie strica
pentru ca desparte multe cupluri.
Gelozia apare cand vrei ca persoana pe care o iubesti vrei sa fie doar a ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa se supere ea / el putin ca te uiti dupa alta persoana e chiar amuzant sa vezi asta dar sa stea sa te caute in telefon sau cum fac altii pe aici, sa iti interzica sa ai anumite persoane pe Facebook sau sa iesi pe afara doar cu anumite persoane, aia e prostie acuta.