Eu nu afirm asta.
Sufletul conteaza la fel de mult ca atractia fizica.
Dacă nu te atrage fizic într-o luna, doua, cinci, atunci nu se întâmplă niciodată.
Ma, tu, sincer, ești fixat pe ideea ca dacă nu arăți bine nu o sa ai o relație, familie etc.
Ceea ce mi se pare amuzant. Gândești de parca ai avea 14 - 15 ani. ( :O poate atât ai)
Și ca tot am adus vorba de vârstă, atunci când te îndrăgostești, nu mereu o faci fiindcă cela, lat arata bine. Ma rog, la ăștia mai... cum sa-i numesc... experimentați din acest punct de vedere, nu li se întâmplă asta.
Cu cat crești (nu strict ca vârstă, ci ca mentalitate), cu atât mai mult îți dai seama de adevăratele valori în viata (nu doar cele ce țin de o relație, ci asa, în general).
Tu ai spus ca doar sufletul conteaza, sa inteleg ca dupa 14, 15 ani numai conteaza fizicul sau daca te atrage un om dupa varsta aia esti imatur,vezi cat de ridicol suna argumentele tale, omule tu stii ce inseamna hetrosexualitatea? atractia fata de sexul opus, stiai asta? tu cand spui doar sufletul conteaza scrii de fapt ca nu exista hetrosexualitate, te anunt ca exista, plus ca de ce ai sta cu un om fara de care nu simti atractie, te credeam mai sincera
Heterosexualitatea este o orientare sexuală care descrie persoanele cu atracție sexuală față de sexul opus. Heterosexualitatea este orientarea sexuală cea mai comună în societățile umane, și singura care asigură perpetuarea unei specii, deși nu se crede că este posibil pentru o specie să se stingă din cauza homosexualității. În toate speciile în care se observă comportament homosexual se menține majoritatea heterosexuală.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Heterosexualitate
acolo nu scrie atractie spirituala si sexuala fata de sexul opus
Nu ma, nu înțelegi. Abia pe la 14-15 începi sa experimentezi și cu cat experimentezi mai mult, cu atât îți schimbi... nu știu cum sa zic, targetul, modelul țintă, idealismul, perfecțiunea bla bla.
Uite ceva sincer (ca sa nu ramai dezamăgit): aveam 14 ani când mi-a plăcut de unul. Multi spuneau ca e urat și chestii pentru ca purta ochelari.
(ATENȚIE! Clișeu!) Ajunsesem în aceeași banca în clasa a 4-a și de atunci am rămas prieteni. Încă stăteam cu el în banca în generala. În pauze discutam câte chestii, ii plăceau avioanele și începuse să-mi placa să-l ascult cum vorbea. Plus ca primul lucru care m-a atras la el de dinainte a fost inteligenta lui. Orice îl întrebai, îți răspundea în detaliu. Încă din clasa întâi el dădea flori sau ciocolata la fete de ziua lor. Asta mi-a plăcut. Nu înjura, nu jignea, nu vorbea urat, chiar avea cei 7 ani de acasă.
Ma faci sa cred ca tu știi ceva doar după ce citești de pe Wikipedia.
Nu sunt chiar atât de inculta încât sa nu știu ce este heterosexualitatea sau homosexualitatea. Se pune și asexualitatea la socoteala?!
Plus ca noțiunile astea le cam înveți la școală, știi, la biologie, știi, pe acolo pe unde exista și animale heterosexuale, hermafrodite, celule herero-/homozigote etc.
Deci tu la 14 ani ti-a placut de unu de care uni spuneau ca e urat, in acel moment ai hotarat ca doar inteligenta lui conteaza,pana acum spuneai sufletul,acum inteligenta, una e a place omule alta e a simti atractie sexuala fata de cineva,si mie imi place de Einstein,Newton dar nu am dorinta sexuala fata de ei, eu vorbesc de excitatie erotica nu de placut, iti poate place un om pentru ceea ce face, te excita formule matematice sa stiu, plus ca la varsta ta erai la inceput, nu aveai experienta
"Dacă nu te atrage fizic într-o luna, doua, cinci, atunci nu se întâmplă niciodată."
Generalizam Ray, generalizam.
(Sa te ajut sa înțelegi noțiunile?)
generalizare sf [At: HEM 1927 / Pl: ~zări / E: generaliza] 1 Operație logică prin care se trece de la noțiuni cu o sferă mai restrânsă și un conținut mai bogat la noțiuni cu o sferă mai largă și un conținut mai restrâns. 2 Oferire a unei formulări (sau a unei expresii) sintetice mai multor situații particulare care au unele trăsături comune. 3 Extindere mintală a însușirilor comune unui grup de obiecte sau de fenomene asupra tuturor obiectelor și fenomenelor din clasa respectivă. 4 Extindere a sferei de aplicare. 5 Extindere a unei boli în întregul organ sau organism. 6 Considerare (de obicei fără temei) a unei întâmplări, a unei situații ca fiind generală.
1. Inteligenta m-a atras la început. Da. Am văzut utilizator sex cu el dacă te macină curiozitatea cu privire la atracția sexuala.
2. Da, în anii de experimentare, m-am sărutat de câteva ori cu fete. Nu zmeura atracriajuns în dormitor. Păcat, nu?!
3. După cum am spus (sau nu?!), într-ale mele tinereți vremuri adolescentine, m-au atras câțiva tipi arătoși. Sexual vorbind. O aventura maxim. Punct.
4. Baterie is almost over. Dar mi-ai făcut seara.ăăă..noaptea 'bărbați/femei indiferent de rasa'... totuși, nu aia din triburile africane ca au prea multe tradiții și chestii. În ceea ce privește vârstă, e chestie de moralitate (știi ce-i aia, nu?!). Tinzi sa ii respecti pe cei în vârstă. stai, exista și oameni care au astfel de...cică fac parte din categoria fetișurilor.
(Auzi, roboțel TPU, unde vezi tu ca am prea multe puncte?! Se numesc SEMNE DE PUNCTUAȚIE)
Ești culmea. Tu citești printre rânduri cumva?! Sau Wikipedia nu uiți deslușeste corect noțiunile?!
Da, am făcut sex cu tipi arătoși, în debutul meu sexual, în relațiile alea scurte și undeva după 19-20 ani am înțeles ca o relație nu e bazata pe atracție sexuala, ca nu merge dacă nu e chimie și tipul cauta fete/femei doar pentru ca arata bine (ceea ce atrage sexual ceea ce duce la o relație bazata pe sex și dacă asta lipsește sau nu e satisfăcător sau partenerul nu mai e atractiv fizic, atunci încep jignirile, ignorarile, căutarea unei nou "victime")
Omule intelegema si tu pe mine =daca tu esti atrasa doar de suflete este imposibil sa iti dai seama ce inseamna atractia fata de barbati aratosi,nu ma intereseaza ce crezi acum,nu ma intereseaza ce cauti acum,nici eu nu stiu,nu percep atractia unei femei fata de un barbat,ca de aia sunt hetrosexual, nu te puteai simti atrasa de fizicul lor ca tu esti atrasa doar de suflet,tu avand parteneri de care ai fost,esti atrasa fizic demonteaza ceea ce ai afirmat,repet un om atras de personalitate nu poate fi hetrosexual, nu poate fi atras fizic de cineva,asa ceva nu exista,decat la persoane asexuale, hetrosexuali sunt atrasi SEXUAL de sexul opus iar de sufletul unui om sau de inteligenta lui nu poti fi atras in mod sexual, Einstein nu era gigolo nici darwin nici newton de asta tocilari sunt virgini si cel mai cool baieti din liceu nu se remarca prin inteligenta, suflet, mergem noi in orice liceu din lume si vei vedea ceva comun baieti populari sunt frumosi, badboy, poate in japonia acolo sunt fetite baieti
Dar lasa liceul, ca nu vorbim de liceu. Acolo sunt copii. Aici e vorba de relatii pe bune, între adulti, nu de jocuri prostesti de liceu.
In liceu sunt mai populari aia care zici tu, dar cand e vorba de a avea o familie, toata lumea ii ocoleste.
Fetelor le plac, nu femeilor.
Nu ai dreptate cu atractia si heterosexualii. Tu nu pricepi ca nu doar fizicul te poate atrage. Asta nu inseamna ca ai orgasm cand vezi un "suflet bun " dar te atrage, ii vrei compania, te face sa te simti bine.
Ma repet si aici...iti lipseste capacitatea de analiza la gama larga si nu pricepi ca nimic nu e alb sau negru. Totul e relativ. Tu ca individ nu ai cum sa traiesti aceleasi sentimente la fix acelasi tip de eveniment daca cele doua evenimente se petrec la distanta de timp. Oamenii sunt complecsi iar capacitatea survenita odata cu maturitatea de a aprecia mai degraba ce e in profunzimea unui om NU EXCLUDE capacitatea de a cataloga un om hot. Nu iti inteleg deloc logica desi pe cuvant de onoare ca incerc. Si nu numai eu. Nu stiu daca e cineva care intelege felul tau de a gandi.
Eu cred ca nici macar voi nu va credeti,nici macar tu nu te crezi,vezi ca nici sofis nu te crede,poti sa vorbesti cu ea,poate te va intelege ea ca na eu nu pot, nu pot omule intelege un om sa nu sima nimic fata de persoana cu care sa stea, ori sta pentru banii lui ori, nimeni nu sta cu nimeni pentru sufletul lui, hai sa lasam ipocrizia asta, nici tu nu ai sta cu unu desfigurat la fata sau cu 200 de kg, hai ca doar nu te atrag toti cu suflet mare
Asta ai inteles nu stiu, nici nu ma intereseaza, dar,nu cred ca sufletul te atrage si doar atat,asta nu cred, nu cred si pentru ca tu ai scris fata = aveam aventuri cu tipi hot,aratosi, dar ai vrut si tu sa ma contrazici si acum scrii dar ma atrage doar sufletul, pur simplu vrei sa fi si diferita pe TPU, sa fi ceea ce nu esti ca si multi care raspund, ba ca nu conteaza fizicul, ba ca nu conteaza banii, astea sunt sofisme https://ro.wikipedia.org/wiki/Sofism
povesti
Nu citești printre rânduri, nici pe diagonala, tu citești când creierul nu îți funcționează. E în repaus. Kaput.
La 14-15 (sau 12-13 depinde de persoane) ani când te îndrăgostești prima oara, nu te atrag persoanele arătoase/sexy/hot...
Stai ma ca acum înțeleg! Tu încă găsești cu creierașul din pantaloni. Și normal ca atunci când vezi un decolteu mai mare, o fusta mai... inexistenta, normal ca ți se scoală și te atrage tipa.
Ma omule nu e vorba de gandit,iubirea nu este o activitate intelectuala nici dorinta sexuala nu presupun activitati intelectuale,nu rezolv ecuati matematice daca vad o fata frumoasa, puteai scrie inca alegi o partenera dupa atractia fizica,raspunsul e da si nu,ca si multi prima oara vedem un om, na facem o impresie vizuala apoi de personalitate, asa face orice fiinta vizuala, eu nu am scris ca doar fizicul conteaza sau personalitaea, nu fa afirmati mincinoase
Mai nebunule o muiere poate sa-si iubeasca prietenul chiar daca are burta doar pentru ca e al ei.
Intrebarea e scurta, ai sta cu unu care nu te atrage fizic Dar pe deasupra e si dislexic si are probleme mentale.
Omule depinde de forma burti ma
Din moment ce doar sufletul din el conteaza da, nu conteaza daca e nebun la cap sau e unvagabond de pe strada, doar sufletul din el, de ce naiba exista zona prieteniei? de ce multe fete spun ca are o personalitate super ok prietenul lor din zona dar nu simt acel ceva
Ăștia cu probleme mentale sunt și agresivi.
Ma rog, depinde și de boala. Și depresia e considerata boala mentala.
Tu Ray doar nu stie sa comunice calumea, daca iti zice "nu conteaza fizicul" nu inseamna ca se uita dupã fuste mini
Lasã tu toate zonele.
Ce e cert e ca cam toata lumea isi gaseste pe cineva Oricum ar fi, da-o drecu de treaba mai omule.
Nu chiar omule, nu generaliza, daca asa ar fi nu ar exista persoane singure, iar azi pretentile femeilor sunt mai mari
E pe naiba, este practic imposibil sa nu gasesti pe cineva.
Persoanele alea aleg sa fie singure, si eu sunt pentru ca vreau asta.
E na,nu e adevarat asa ceva, nu toti putem gasi pe cineva care sa ne si placa,nu stau cineva din mila, scarba sau sa treaca vremea, vorbesc de o atractie fizica, iubire intre parteneri, intelegere
‘Iubirea’ apare in timp când cunosti personalitatea/sufletul persoanei. Nopai atât timp cat nu te duce mintea/buzunarul nici fizicul, dar ai pretentia la o mandra frumoasa si mai ales din prima esti caput.
O alegi pe ce-a mai urata, habar n-ai cata ciuda le face la celelalte daca vad ca nu le bagi in seama pe ele.
Eu credeam ca baieti mai au un strop de sinceritate in ei, dar vad ca sau feminizat si ei, ce chestie
De atunci tot caut, de 30 de minute. Pe site-ul unde am cautat, n-am gasit mare lucru, dar am ales totusi 4. Deci nu le-as da 10/10 neaparat, dar am zis sa nu vin fara rezultat.
https://imgur.com/a/y9fR3ak
Nu sunt atat de masochistă incat sa sper ca o sa ma lovesc la cap intr-o zi.
Esti foarte sarcastica, sarcasmul denota un nivel de inteligenta
In sfârșit cineva apreciază
Nu.
Sunt de parere ca daca nu simti atractie fizica de la inceput, nu vei simti niciodata.
Dar voi fetele afirmati ca nu conteaza atractia fizica, indiferent de cum arata un om, ce varsta are, ce statut social are, doar sufletul cica conteaza
Eu nu afirm asta.
Sufletul conteaza la fel de mult ca atractia fizica.
Pai poti trai cu acea speranta, dar vei pierde mult timp si poate nici nu se va intampla sa fii atras de acel om, fizic niciodata si deci ar fi o pierdere a timpului, cand de fapt ai putea gasi o persoana de care chiar sa fi atras fizic din prima. Dar sa nu uitam ca nu doar fizicul conteaza ci si sufletul, iar posibil ca tu sa fi atras doar de felul lui de a fi (ma refer la persoana cu care esti acum), dar deloc de aspect. Ce cred eu e ca trebuie sa identifici ce conteaza pentru tine mai mult: aspectul fizic sau comportamentul persoanei.
Toti punem accent pe atractie fizica. O relatie sanatoasa are nevoie si de atractie fizica.dar si pe suflet, intelectual, comportament..pe toate se pune accent fie mai mult sau mai putin