| bradysandro a întrebat:

Credeti ca e ceva normal ca o fata sati pastreze virginitatea pana la 18 ani? eu zic ca da.

18 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Acesta este singurul lucru normal si nu doar pana la 18 ani ci pana te casatoresti, asa este normal, asa a fost de cand lumea doar ca in ziua de azi anormalul pare normal pentr-ca anormal este sa iti pierzi virginitatea degeaba.

| がさいゆの a răspuns:

Buna.Este normal.Defapt este chiar indicat si obligatoriu, dar unele dintre fete abia astepta sa vada un prost frumos si sa isi piarda vriginitatea cu el dupa o saptamana dupa ce s-au cunoscut.Dar asta-i viata la fete...

| unknownn a răspuns:

Normal ca e normal. Nu ar fi normal daca ai spune ca nu e normal.

| Cristina45 a răspuns:

Da mie mi se pare normal ca sa ramai virgina pana la o varsta decenta, dar nici nu le judec pe fetele care fac sex de la o varsta frageda, fiecare are dreptul de a alege

| Dariusuu a răspuns:

Mi se pare normal.

Dar cate fete sunt virgine la 16 ani? Sa nu zic (18).

Sunt de acord.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu sunt de acord si eu sunt fatalaughing
in fine pe vremuri era cum era acum...e dezastru parerea mea si nu numai multi vor sa experimenteze de aceea sa ajuns si la inselat si tot felul...

| Foxyyyy a răspuns:

E normal, logic straight face

| oOSaritaOo a răspuns:

Da, mi se pare normal...

| Ramona000 a răspuns:

Da,sunt de acord cu aceasta

| Neberius13 a răspuns:

Mai nou nu prea e normal daca e sa ne raportam la majoritatea populatiei... straight face
In schimb e normal daca ne raportam la mentalitatea oamenilor care INCA gandesc

Răspuns utilizator avertizat
| Fulbaster a răspuns:

Asta e chiar varsta perfecta!

| Maya2014 a răspuns:

Oamenii au dreptul de a alege ce sa faca in viata.
Nu este o lege sa-si pastreze virginitatea pana la varsta de 18 ani. Unii pot decide sa o aiba si la peste 20 de ani, chiar mai mult.
Depinde de mentalitatea fiecaruia.
Ceea ce ma seaca cel mai tare, e faptul ca majoritatea isi pierd virginitatea pentru ca, Gheorghe si Vasile, considera ca e ceva cool.

| DiazAndreea a răspuns:

Este ceva foarte normal, fiecare are principiile sale

| Stella17 a răspuns:

Buna si eu sunt de acord cu tine.

| DolceKiss a răspuns:

Logic! Daca faci asta prea devreme poți risca ca mai târziu sa nu mai poți avea copii.

| deeapanda a răspuns:

Da mie mi se pare foarte normal happy

| LittleEndian a răspuns:

In ziua de astazi, nimeni nu mai stie ce e normal si ce nu, fiecare face ce ii taie capul, indiferent de varsta. Acesta este un pas important din viata noastra, decizia ii apartine fiecareia. Eu una nu cred, insa, ca o copila la 14-15-16 ani stie ce face atunci cand isi incepe viata sexuala la o asemenea varsta. Cand esti mai matur, vezi altfel lucrurile, si e mai usor sa iti dai seama cand este momentul potrivit. Iar daca si persoana e potrivita, va intelege si va avea rabdarewinking