La 13 ani nu faci sex,te joci cu Barbie si cu bicicleta, fiindca le poti intelege, stii exact ce sunt.Ce poate intelege un copil de 13 ani din sex? Isi mutileaza trupul si sufletul, ramane marcat pe viata!
In functie de ritmul de dezvoltare (biologic) al fiecaruia si de maturitatea psihica, ar fi in regula sa incepi viata sexuala intre 16 si 20 de ani. S-a auzit si de bunica la 22 de ani, dar nu degeaba un major poate face inchisoare daca face sex cu cineva de 13.
"Silviu"... ce relatie stabila peste 3-4 luni poate sa aiba un copil de 13 ani? asta inseamna undeva clasa a 6-a sau a 7-a. Nu ai nici mentalitatea necesara pentru sex la varsta aia, si nu cred ca lasa in club fete de 13 ani totusi...
Nu.Norma o face cel care ne-a creat si suntem creati in asa fel incat sa ne putem bucura cu adevarat de sex, fara mustrari de constiinta dupa, numai daca o facem dupa casatorie.
Nu cum sa fie normal cand la varsta aia nu sti ce e aia iubire
majoritatea la varsta aceia nu fac deosebire intre a face dragoste si a face sex,
nu te sfatuiesc sa faci pasu asta mai bine asteapta
Nu e deloc normal, nu esti pregatita din nici un punct de vedere, si de ce sa faci asa ceva de la o varsta atat de frageda, mai incolo cand o sa cresti, ce o sa faci?! trebuie sa ai rabdare...
Sunt fete care arata ca femeile de 20 de ani la varsta de 13 ani. Deci lasati-o mai moale cu sa te distrezi si sa joci leapsa pentru ca generatiile astea de copii nu mai stiu ce e aia. Cunosc fete de 13 ani care se duc in cluburi in fiecare weekend si etc.
Ce-i drept nu e normal. Dar daca ai corpul unei femei, o relatie stabila (asta insemnand destul de mult timp si asta nu inseamna 3 luni, cu un baiat care iti arata ca te iubeste ) si mai ales daca tu te simti pregatita, fa ce simti. Dar repet nu este normal.
@Stryder : Mai citeste odata raspunsul meu si iti raspunzi singur.
Copiii de 13 ani nu mai au mentalitate de 13 ani!
Si apropo sa stii ca in cluburi nu prea se cere buletin mai ales daca te vede matura. Sa zicem ca ti-l cere... Sti cat de usor e sa scanezi un buletin sa modifici CNP-ul in Paint si sa-l tragi la imprimanta?
Grecee12 sa fim seriosi la 13 ani nu te mai joci cu papusi sincer eu am 13 si am avut primul prieten la 12 ani si am fost 2 luni cu el nu prea inteleg de ce intrebi de sex la 13 ani ai vreo intentie te sfatuiesc sa.ti vezi deocamdata de scola si eventula sa ai prieten/a dar NU SEX!
Nu este normal, la 13 ani sa faci sex este cea mai mare prostie, poti sa o faci mai incolo nu acum, la varsta asta trebuie sa inveti si sa te distrezi cat mai mult cu putinta dar nu sex.
Eu cred ca nu...nu de tot, macar petting, unii se saruta prima oara la 18 ani, dar sex la 13 e prea de tot