Mi se pare în primul rând nefeminin comportamentul ei dacă împarte pumni în stânga şi în dreapta. Asta nu o poţi numi personalitatea puternică ci pur şi simplu că fata e dură. Personalitatea puternică se referă mai mult ca caracter şi nu se bazează pe faptul că ea dă pumni şi are toane. Nu mi-ar place acest tip de persoană dar oricum din ce ai spus tu e adolescentă şi e normal. Prieteni ei sunt lângă ea pentru că probabil o cunosc de mult timp şi au acceptat-o aşa cum e ea. Baftă!
Nu mi se pare personalitate puternica faptul ca imparte/imparti pumni in stanga si dreapta dupa bunul plac.
E de de fapt un comportament agresiv care nu mi se pare atragator la o fata!
Poate acei prieteni au si ei aceiasi personalitate ''puternica'' si de-aia o accepta asa, sau are calitati care compenseaza!
Oricum, o fata trebuie sa se comporte, ca orice om, cuviincios!
Asta nu-i o personalitate puternica, chiar dimpotriva. Este foarte nesigura pe ea, vulnerabila, de aici manifestarile astea. Si prietenii ei, instinctiv, remarca asta, si incearca, instinctiv, sa o protejeze.
O personalitate puternica este una ferma, calda, fara iesiri temperamentale s. a. m. d.
Si eu am o prietena ceva mai mica cu personalitatea asemanatoare poate un pic mai rau decat ce ai zis tu. si stau langa ea ca sa o protejez si sa o ajut sa se schimbe usor usor si sa fie mai bine pentru ea. Prietenii tai sau ai ei zic sa nu bagi toata lumea in seama pentru ca si ei gandesc la asemanator, daca stai la locul tau si nu iei ce ti se zice nu te mai bati, trebuie sa inveti sa mai lasi de la tine, sa gandesti cu creieru nu cu pumnii ca uneori cuvintele dor mai tare decat mai multe lovituri.
Problema ei este una destul de grava. Ea este labila psihic. Ar face bine sa mearga la un psiholog si sa vorbeasca despre probleme ei. In viziunea mea o fata este finuta vorbeste frumos, fara injuraturi, si nu are un comportament violent si are foarte mult bun simt, nu se agita ca un pepsi toata ziua. Nu mi se pare un comportament violent daca ii trage o palma cuiva care intrece limitele bunului simt.
Aia nu se numeste "personalitate puternica". Aia e "prostie"."Pumnii mei minte nu are"-ti se pare cunoscut?
Are probleme de comportament.
De obicei persoanele care s esimt inferioare celorlalri poseaza in persoane impunatoare, violente.Adica incearca sa se impuna in fata celorlalti prin violenta crezand ca asa va provoca teama celorlalti.
"Daca e urata personalitatea fetei de ce toti amicii ei sunt mereu lanaga ea"
Majoritatea din ei sunt langa ea de frica sa nu o incaseze si ei.Crede-ma,nici un om normal nu accepta la nesfarsit astfel de toane si apucaturi violente.
Pai mi-e o prietena buna si nu stiu km s-o fac sa ma inteleaga ca nu e bine ca face :-((
Mie mi se pare ok fata! Si eu imparteam pumni in stanga si in dreapta cand trebuia (mai ales ca am facut 5 ani de karate) dar mi-am revizuit comportamentul cu timpul. Daca o cunosti foarte bine ajut-o sa se schimbe si fi alaturi de ea! (pentru a fi mai ok)
nimicaici întreabă: