anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca e ceva rau sa te prefaci ca sa faci ziua cuiva mai buna, sa nu superi o persoana? De exemplu sa pretinzi ca esti ok, ca nu ai nimic, ca nu te-a deranjat ce tocmai ti s-a spus dar tu de fapt sa urlii in interior doar sa n-o deranjeze pe persoana la care tu tii, pentr ca tu sti ca ea ar suferii daca te vede pe tine suparata si mai ales pentru ca ea e motivul. Multumesc anticipathee hee

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Citind ceea ce ai spus tu, eram gata sa te aprob. Adica, sa tii in tine pentru a nu-i supara pe cei dragi, dar la final am vazut : "...si mai ales pentru ca ea e motivul..." Mi-am schimbat parerea cand am observat ca nemultumirea vine de pe urma ei. Cred ca ar trebui sa-i spui ce te doare in aceasta situatie. Adica, nu-i cladesti fericirea pe tristetea ta pentru ca nu-i corect fata de tine, nu? Pentru a ajunge sa fii corect fata de altii, mai intai fii corect cu tine! Ai inteles ce ai de facut?

6 răspunsuri:
| Parker a răspuns:

Pai cam da.Se numeste ipocrizie.Pe tine nu te-ar deranja sa ti se ascunda ceva? Pentru protectia ta?
Eu cred ca persoana respectiva este destul de matura pentru a putea discuta problema. Discuta cu ea, ai grija la tonul folosit, la semnalele non-verbale si sa fii atenta cum te exprimi.

| FreakyFred a răspuns:

Nu e ceva rau. Adica tuturor ni se intampla la un moment dat... Si daca tii cu adevarat la acea persoana nu o vei supara indiferent de ce ti-a spus (asta daca nu a mintit sau daca nu te-a injurat, atunci esti "in legitima suparare" laughing )
Sper s-o scoti la capat... mult noroc!

| Baby_3918 a răspuns:

Pai: Parerea mea este... e mai bun adevarul rau. decat sa ascunzi. Punete in locul persoanei. Daca ai avea o prietena la care ti super mult. chiar daca e cea mai fericita zi din viata ta. nu ai insista sa stii ce i se intampla si s-o ajuti? Nu conteaza motivul, ci conteaza sa spui de forma calma, si sa-i lasi punctele tale de vedere clare.(scurt si la obiect) si dupa aceea. va aparea o conversatie civilizata.Prietenii mai te ajuta si sa te indrepti si nu e nimic rau in a-ti spune punctele de vedere (fara ofense). Mie mi s-a intamplat lucrul acesta dar bine era alt motiv. si era ziua ei.Am stat suparata. si nu am vrut sa-i zic. dar ea insista si i-am spus tot. m-am descarcat. am vrut sa stau singura. nu m-a lasat. si totul s-a rezolvat. apoi fericite chiar daca a fost ziua ei si m-a vazut asa. sigur nu a regretat ziua aceea pentru ca ma ajutat. O iubesc asa de mult. Doamne! 5 ani de prietenie si nu e ca altele. e singura care ma intelege. si tin sa spun ca nu ne-am certat niciodata si tot ce nu mi-a convenit i-am zis. DAR NU PRETINZAND S-O SCHIMB

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Majoriteatea feteler mimeaza cel putin odata in viata

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Pentru început, ce spune "Baby" în finalul răspunsului e un aspect foarte corect şi important: Oamenii nu se schimbă ci ajung să mintă mai frumos(în sensul că nu se schimbă de azi pe mâine, în ani, da, oamenii chiar se schimbă).
Aşa că, dacă ascunzi, acumulezi în tine tensiuni şi frustrări şi vă puteţi trezi că de la nimica toată explodează ditamai băşica şi o să vă miraţi şi voi de ce v-aţi certat atât de rău pentru o chestie atât de banală.
Adevărul e de preferat mereu chiar dacă doare.
Singura chestie e să ai grijă la cum te exprimi (să eviţi ridicatul tonului, tonul acuzator, etc.).
Numai bine.

| NickiMinaj a răspuns:

Nu prea, nu in cazul meu oricum, prefer sa nu acumulez frustrari fata de cineva.