| coco0610 a întrebat:

Credeti ca e corect? Sexul a fost inventat pentru femei...de ce spun asta? Pai din cate am observat in timpul actului sexual femeia poate sa aiba multiple orgasme, si de lunga durat, pe cand barbatii se simt bine si ei cateva secunde si pe urma somn, pe cand dupa ce au terminat ai chef de vb si etc. dati-va si voi cu parerea! Dar eu zic ca e putin cam nedrept big grin

Răspuns Câştigător
| ladybird a răspuns:

Da se poate sa aiba multiple orgasme sau sa nu aiba deloc. Si de ce sa fie nedrept? Tu pe langa alea cateva secunde vrei sa zici ca nu te simti bine deloc in rest? Iar pe de alta parte daca iubesti persoana cu care faci dragoste si ea te iubeste oricum va simtiti bine amandoi.

9 răspunsuri:
| COлℋышкО a răspuns:

Nea'.nu sunt de acord'.el a fost inventat pentru ambii participanti'.si nu putem spune ca numai pentru femeie'.e just si corect ceea ce crezi'...

| flory_8014 a răspuns:

laughing))))))))))))) hai ca e tare asta.pei vezi tu mei coco boi femeile ne aprindem greu si ne singem greu p cat voi va aprindeti repede si va stingeti repede nu e vina noastra ca asa sunteti voi barbati tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt fata si ma bucur ft tare d asta.
Imi pare rau pentru baietisaddar asta ehappy

| Honeybunny a răspuns:

Da,nu are rost sa mai faceti, e prea nedrept asa ceva!

| LeuTz a răspuns:

"Se simt si ei bine cateva secunde"?

Tipule nu te-a parasit prietena/nevasta pana acum?

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Si daca partenerul habar n-are cum s-o satifaca si se gandeste decat la alea 3 secunde de care spui, de unde atata placere pe biata femeie?

| Aida_2733 a răspuns:

Da au orgasme multiple, dar rare ori, pe cand barbatii au aproape de fiecare data...asa ca sexul este inventat si pentru femei si pentru barbati

| MihaelaDart a răspuns:

Asta in cazul partenerului/partenerilor tai, dar nu si a tuturor barbatilorwinking. Depinde de fiecare barbat, in schimb al meu nu este cu somnul si vorba lunga.

| vasile911 a răspuns:

Exista intr-devar orgasme multiple, dar sunt foarte rare. Prietenul unei colege are probleme cu erectia dar urmeaza un tratament gasit pe http://maxatin.ro/