Da, de ce nu? Daca are acest " tupeu " ii poate zice in fata ce simte si sa-l intrebe ce simte si el pentru ea... suntem in sec 21, si fete mai fac primul pas, uneori situatia devine mai buna cand fata face primul pas.
ma nu stiu fiecare face cum crede dar eu una nu as intreba un baiat asta dar m-as da la el
Bună.
Și de ce trebuie să lase impresia că este disperată după el?
Pa, pa.
Hei :* nu, nu e sincer si eu am intrebat un baiat daca vrea sa fie cu mine si acum sunt cu el d 2 luni si am multe prietene care sunt cu baietii care chiar ele le-au cerut prietenia deci nu, nu e nicio regula Bafta :*
Buna!
Cred ca da,ati arata sentimentele,nu este o rusine,o greseala, din contra, da bine celuilalt partener!
Numai bine!
Bineinteles k da. din cate stiu eu, baietii apreciaza cel mai mult la fete curajul si sinceritatea. asa ca spune ce ai de spus. Succes :*:*:*
Nu.mie mise pare ceva normal in ziua de azi sunt multe fete care fac ele primul pas.
Ma nu stiu dar parerea mea ii k o fata ii de ajuns sa dea de inteles, sa dea cateva semnale...bine mai sunt si baieti care sunt mai(femei decat femeile)si poate asteapta sa faci u primul pas
poti da si o funda ca am fost sincer!
Nu mi se pare ceva anormal ca o fata sa faca primul pas, insa uneori baietii ( unii baieti ) pot fi jenati si nu vor sa-si aminteasca de acest lucru.
tipicalgirl întreabă:
anonim_4396 întreabă: