| semy a întrebat:

Credeti ca e mai bine sa iau pilula de a 2 zi daca el a ejaculat pe chilotu meu tanga in zona cam pe unde e parul pubian, dar chilotul il aveam pe mine? nu a existat penetrare, dar o fata mi-a zis ca ea a patit asa si acum are copil, sa o iau pentru siguranta? sau nu are rost?

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Normal ar fi fost sa te speli bine si sa uiti. Apa cu sapun omoara pe aia mici cat ai zice un cuvintel. big grin
Si inca ceva, ei au o codita mica cu care "vaslesc" contra "curentului", dar afara (din vagin) nu exista "ape adanci" si "curenti", deci nu ar avea cum sa ajunga la destinatie.

| 16.laura.16 a răspuns:

Si cum sa ajunga,, samanta,, unde trebuie? Cu taxiul? Nu poti ramane, fii mai atenta data viitoare!

| BoBoLiNo92 a răspuns:

laughing Nu cititi pe cutiile de la prezervative? laughing Pe cutie zice: "In timpul ce se scoate prezervativul dupa un act sexual sa nu se atinga vaginul. Dar in cazul tau nu cred ca exista nici o problema happy Trebuie sa fi fost penetrata si sa ejaculeze in tine. Asa pe chilot nu cred ca are nimic happy Doar Spermatozoizii nu au picioare sa alerge dupa tine laughing

| JustMe a răspuns:

Nu'i asa desteapta sperma aia sa gaseasca drumul spre un ovul daca nu a existat penetrare, deci eu nu cred ca are rost sa iei pilula.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, hm... da ce repede raman unele insarcinaterolling on the floor fara a fi penetrate.Aia o fi ''doamnazanachilot''winking cu ''noroc''!