O fi normal pentru generatia voastra, dar nu e moral. Sexul la varste fragede conduce la depresie. La aceasta concluzie au ajuns oamenii de stiinta americani, care au facut un studiu pe 14.000 de fete cu varste intre 14 si 17 ani, releva „The Daily Mail".
Prishila daca studiul este facut in America... aia sunt depresivi din nastere , oricum nu sunt de acord cu sexul la 11-14 ani.
Mie nu mi se pare normal,desi lor li se pare perfect normal, inconstienti, parerea mea.Desi multi au habar la ce riscuri se expun tot o fac in ideea ca "nu mi se intampla tocmai mie".N-au decat sa invete din propriile greseli, daca de vorba buna nu stiu, parerea mea e ca isi merita soarta.
Cred ca nu este normal, deoarece perioada modificarilor fizice si psihice incepe cu 10-11 ani si se termina cu 18. Schimbari fizice directe si de amploare nu sunt, insa sufletesti, cred ca da! Intr'o oarecare masura starea psihica poate modifica infatisarea fizica. Insa fiecare are grija de el cum crede mai bine. Nu zic ca nu poate experimenta, insa de la curiozitate la abuz nu e un pas prea mare!
Vai vai sexu asta a luat mintile minorilor si te mai miri ca fac cei peste 18 ani puscarie mergeti la cinematograf, mol, lasati sexu fratilor nu e normal nici la 16 ani...
:-o nuuuu evident ca nu.toate la timpul lor.relatiile sexuale premature-inainte de maturitate, pot avea repercursiuni grave d.p.v psihologic pentru. acesti copii.