| corso a întrebat:

Credeti ca e normal ca iubita mea sa imi zica ca o plictisesc?

11 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Intro seara cheamo la tine si fa sex violent, no sa se plictiseasca

| Ellenna a răspuns:

Nu e normal. E posibil sa ajunga sa iti dea si papucii tongue Asa ca, incearca sa faci ceva iesit din comun. sa alungi din monotonia care a intervenit intre voi tongue

| consiliera a răspuns:

Da.Foarte normal.Nu e vina ei.Doar a ta.Ai plictisit-o cu mereu si mereu aceleasi lucruri banale. Vrea schimbare,distrata,batuta,pocnita, inselata, sau mai stiu eu ce...Fa schimbari. Daca tot e plictisita asta e! Mergem inainte.Alta.

| nimicaici a răspuns:

Nu prea big grin

| Elysssa a răspuns:

Oare,atat de plictisitor sa fii? Atunci de ce mai sta cu tine? Inseamna ca nu ii place compania ta, daca iti spune ca o plictisesti.Las-o si cauta alta fata, care sa se simta bine cu tine.

| Roberto a răspuns:

Nu,nu e deloc normal.Cum sa iti zica persoana iubita ca o plictisesti? Intr-o relatie serioasa, de plictiseala nici nu se pune problema.Doar de monotonie.

| baby_6195 a răspuns:

Foarte.thinking daca o plictisesti, ce vrei, sa te minta?big grin
Vezi poate reusesti sa o faci sa se distreze. nu-i asa greutongue

| razvan1234567898 a răspuns:

Da normal... oate ei ii place mai mult sa fie mai distrata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea e normal. Insa macar e sincera si nu te minte.
Saaau, sau... poate ai suparat-o cu ceva sau e ea suparata din alte motive si nu se mai controleaza. N-ar trebui sa te lasi calcat asa in picioare; daca as fi in locul tau i-as spune ceva de genul „Daca eu te plictisesc, du-te la altul. Poate te satisface el daca eu sunt asa de naspa".

| corso explică:

Dupa o relatie de 15 luni, nu prea imi vine sa o las...