Salut! Depinde ce anume ai vorbit cu fata ca nu ai intrebat o in ce zi suntem sau cît este ceasul, daca ai folosit cuvinte obscene sau cu tenta sexuala este normal ca fratele ei s-a enervat, dar nu trebuia sa te bată, trebuia sa i ti spuna pe un ton ferm dar serios sa o lasi in pace, si tu nu ai ce discuta cu minorele, ai 20, cauta ti una mai mare decat tine cu care sa discuti, una de 25 ani de exemplu, dar alea de 25 de ani cauta deja baieti maturi si cu bani ori tu nu esti nici matur nici bani nu ai, iar daca te dai la astea sub 18 ani faci puscarie sau te bat fratii ei sau tatal ei, deci uita le pe minore, lasa le sa mai creasca, dupa ce face ea 18 ani si este majora numai este nicio problema sa vorbesti cu ea.Si cu astea peste 20 de ani depinde ce vorbesti ca daca le propui din start sex clar esti obsedat si vor fugii de tine ca dracu de tamîie.
Mi se pare normal sa depui plangere la politie impotriva lui, si sa o retragi doar dupa ce primesti o suma decenta pentru umilinta primita.
Eu te bagam in spital direct. De aceea ma feresc sa dau pentru ca "Doamne fer" pica cum nu trebuie, ii rup ceva si il platesc de bun. Prefer sa evit.
Tu ai 20, ea sub 18. Poate e hiperprotector cu sora lui. si are dreptate. Ia si tu una de 20 sau 19/18 ani. nu te complica.
Pai cum te-ai bagat in seama cu ea? Pe strada? O meriti! Si-asa tu imi pari cam dubios si sunt ferm convins ca ti-o meritai!