Este o rusine sa faci ceva doar de dragul de a face. Este de admirat o femeie care stie sa spuna NU atunci cand asa simte, care se respecta si care impune limite. Cat despre sfatul care spune ca ar fi mai bine sa o faci prima data cu un un tip pentru care nu simti nimic eu cred ca e o tampenie. Este un pas important in viata ta iar atunci cand vei intalni un om care sa te merite vei sti si lucrurile vor veni de la sine. Rusinoase sunt compromisurile in lumea asta plina de ipocriti, in niciun caz virginele asa ca relax, daca tu te simti bine in pielea ta nimic altceva nu mai conteaza. Toate la timpul lor
Este o rusine pentru cele minore care isi incep viata sexuala de la 10 ani dupa cate se vad pe aici. Felicitarii!
Este o mandrie. Prima data trebuie sa fie ceva special cu pers iubita si potrivita. Mult succes in dragoste
Nu. dar acum mai nou fetele nu mai sunt virgine de pe la 14-16 ani,
cred ca ar fi cazut sa intrii cu adevarat in viata. pentru. inceput eu zic sa o faci cu cineva la care nu tii pentru. ca daca o faci cu iubitul, cand te desparti de el o sa te simti ff trista si distrusa.
nu stiu faci cum vrei, da-mi pm sa iti spun ce mai stiu si eu de la prietenele mele. [app. eu sunt baiat]
Nu e o rusine chiar ba din contra va fi apreciat chiestiunea asta la tine de catre baiatul iubit [x]
funda?
Nu! Poti sa fi si la 30 de ani ~faci asta dupa casatorie , nu e rusine :O lol
:O cum sa fie o rusine? bv te apreciez cam rar se mai gasesc din astea sa fie virgine la varste mai inaintate
Nu daca tu simti ca e bine poti fi virgina si la 50 de ani. Dar daca nu ai gasit persoana potrivita mai asteapta.
Nu este o rusine, inca nu ai gasit acea persoana deosebita, uite si eu sunt in aceeasi situatie si si eu mai gandesc cateodata asa dar nu cred asta, si cand o fii sa se intample o sa fie ceva frumos
Nu.Pai daca multi mai is inca virgini la 25-30 de ani de ce ii o rusine la 20?
Nu cred...fiecare isi incepe viata sexuale cand vrea...altii si-o incep la varste fragede alttii la varste mai mature
AndrewTate7789 întreabă: