Buna.Stai linistita, profesorii au lucruri mai importante despre care sa vorbeasca.E mult spus dragoste sau iubire, cred ca e doar un crush, specific varstei.Dar e frumos sa iesiti, sa vorbiti, sa va plimbati, mai ales ca parintii nu iti reproseaza nimic.Cand vei fi mai in varsta iti vei fi dorit sa nu fi pus la suflet vorbele si barfele unor oameni pe care abia ii vei mai vedea vreodata. De rusine nu mai zic.E foarte bine ca alegi sa fii cu capul pe umeri, punand scoala mai presus. Distrati-va, dar in limita bunului simt.
Dacă la 15 ani vrei sa te căsătorești, deci dacă e în vederea căsătoriei e ok. Dacă nu, e pierdere de vreme, te joci cu focul și dacă te arzi aduce suferință, dezamăgire devalorizare de sine.
Nu mai îndemna copii sa se căsătorească la 15 ani. Nu ii pasa nimănui de habotnicia ta. Mai ales nu copiilor de 14 ani.
Tocmai, ca ea la 15 ani a f t tot orasul probabil. Apoi s-a pocait, a regretat ce a facut si acum incearca sa ii impiedice pe altii sa faca aceeasi greseala.
Cred si eu ca e usor sa dai sfaturi de genul, dupa ce tu ai trecut prin multe.
(Nu situatii)
Da, poate fi o relatie de prietenie, ca între colegi, dar, nu relație care sa va deranjeze la învățat sau sa faceți altceva mai rău care sa va afecteze mai târziu.
E,însă trebuie sa vezi și reversa monedei: DESPĂRȚIREA
sa ai relație, e frumos, sa ai inima frântă nu mai e frumos
beausingurlamasamea întreabă: