Avand in vedere faptul ca nu stiu cum v-ati certat, ce v-ati spus, e mai complicat de emis o parere, dar voi incerca. E evident ca el, daca a parut frustrat, enervat de faptul ca-l intrebi de ce te mai cauta, inca tine la tine...iar daca tu ai fost asa rece si ai folosit un asemenea text, i-ai taiat tot elanul. Cine stie ce-o fi in mintea lui, depinde cat de orgolios e, dar cred ca daca vrei sa incerci sa repari ceva, ar trebui sa faci tu un pas si sa-i explici cum stau lucrurile si ca ai fost rece nu pentru ca nu tii la el, ci a fost doar o reactie nervoasa izvorata din propria-ti frustrare, pentru ca iti pare rau ca nu mai sunteti impreuna. Ca sa stii pe viitor, nimeni nu te cauta, nu se intereseaza de tine, daca nu-i pasa, daca nu simte ceva pentru tine. Daca nu-mi pasa de o gagica, nu ma gandesc la ea, nu ma intereseaza ce face.
Citindu-ti intrebarea, mi-a trecut si mie in minte posibilitatea de a exista o relatie karmica, cum a spus si utilizatorul felix mai sus.
Tot odata ceea ce spui si gandesti tu, se poate pune si pe baza naivitatii, altfel spus, regreti ceea ce s-a intamplat (relatia sexuala cu el) si incerci sa te autoconvingi ca nu a fost o greseala, si sa speri ca veti mai fi impreuna.
S-a terminat si cu asta basta. Move on to the next one. Oricum, a obinut ce si-a dorit de la tine, adica p***
Nu am spus ca sufar dupa el si astept sa se intoarca, poate ca asta am vrut si eu de la el, i guess we ll never know
Ai o legatura karmica puternica cu acest om, peste ani probabil isi va da seama, astfel de relatii ard repede insa ramane in inima fecaruia o particia din celalata de care nu prea poti scapa cu usurinta. Depinde foarte mult de varsta la care ti se inatmpla asa ceva. cu cat esti mai tanar cu atat te detasezi mai usor. Dar la un moment dat va reveni. Atunci sa fi deschisa sa-l accepti sau sa povestesti cu el. Am trecut prin vreo 6 astfel de relatii si toate s-au terminat abrupt. Dar dupa o vreme am vorbit din nou. Se pare ca astfel de relatii se reiau dupa ce karma s-a ars.
AddaLacrima întreabă: