| DiannaDi a întrebat:

Credeți ca e posibil ca dupa o relatie de aproximativ 2 saptamani, e posibil ca tipul sa fie sincer cand imi spune ca ma iubeste si ca are sentimente puternice pentru mine? Imi scrie foarte des, cand iesim mereu imi spune sa facem ce vreau eu. Si chiar daca am avut relatii intime, el continua sa se comporte la fel! O fi serios oare? Sau sunt vrajeli? Adica relatia asta e impecabila

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In astfel de situatii este greu daca nu imposibil sa poti oferi un raspuns obiectiv care sa fie si cel corect.
De-a lungul istoriei, au fost consemnate multe iubiri fulminante care au aparut instantaneu : ''la prima vedere'' care s-au dovedit a fi durabile fiindca au tinut pana ce moarta i-a despartit. Si tot la fel, au existat si cazuri in care tinerii au fost ''logoditi'' multi ani si relatia lor indelungata s-a terminat prin intemeierea unei familii, dar aceasta din nefericire uneori se destrama foarte rapid Doar incercand vei reusi sa afli daca : este serios, daca doar te vrajeste si daca : relatia va fi impecabila, asa cum tu o doresti sa fie. Multa sanatate!

14 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Vă încurajez să mai aveți relații întime doar după căsătorie.

| DiannaDi explică:

Precizez ca acum vrea sa tinem relatia in continuare, desi e relatie la distanta de sute de kilometri si nu stiu cum sa fac

| Marius22222222222 a răspuns (pentru DiannaDi):

Distanta trebuie sa apropie

| GiorgianaGiorgi a răspuns (pentru DiannaDi):

O relatie la distanta este destul de greu de mentinut, trebuie sa aveti amandoi rabdare si categoric sa comunicati cat mai mult si nu doar prin scris, sa va si vedeti pe camera pana va veti intalni din nou.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, dar vorbele sunt vorbe, faptele sunt fapte.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Vorbele sunt vorbe. Să faceți o activitate comună, să vezi cum se comportă.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai este normal, doar nu ai vrea sa fie altfel laughing

Asteapta tu 1 an, doi. Atunci se vede adevarul.

| SG1995 a răspuns:

Ai de pml, logic ca e serios, mi se pare ca omul s-a indragostit de tine, ti se pare ceva nemaintalnit?

| CleanHeart a răspuns:

Nu stiu ce simte el in sufletul lui, exista posibilitatea sa fie sincer dar totusi ai grija, si dintii musca limba cateodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa fie sincer, dar in sensul ca asta crede el pe moment, instictual, dar dupa mai mult timp vei afla, sau mai bine spus el va alfa, ce simte pentru tine.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Parerea mea sincera si personala este ca nu te poti pronunta inca dupa aproximativ 2 saptamani ca relatia este impecabila, trebuie sa mai treaca ceva timp ca sa ajungeti sa va cunoasteti mai bine.Pe masura ce va trece timpul sentimentele voastre se vor aprofunda, veti ajunge sa va cunoasteti atat calitatile cat si defectele unul altuia.La inceput mereu este totul frumos si daca va fi asa si in continuare bravo voua.In legatura cu baiatul respectiv daca este serios sau nu, de asta iti vei da tu seama mai tarziu.Multa sanatate!

| gaby24 a răspuns:

Sinceritatea e o comoara la fel cum e sufletu iar daca nu minte si inseala e ales!

| Stegman a răspuns:

Poate e indragostit pana peste cap, si asa se manifesta. Daca esti indragostit cam ai ceata pe ochi

| NyanMei a răspuns:

Toate relatiile incep frumos. Conteaza sa vezi daca relatia va ramane la fel de frumoasa si dupa ce trec luni sau ani. Abia atunci o sa stii sigur