Bineinteles. Dragostea nu are varsta, sau cel putin diferenta asta nu e exagerata!
Da e posibil.nu e o diferenta asa mare. dar ai grija ce ii faci ca sa nu intri la corupere de minori.
Totul e posibil in ziua de azi, dar cred ca cel mai bine pentru el ar fi sa se gandeasca de doua ori inainte de a lega o astfel de prietenie. Diferenta de varsta este destul de maricica, conceptiile sunt diferite, necesitatile sunt de asemenea diferite, iar viata e privita din alte unghiuri. Parerea mea! Dar, daca nu sunt indiscreta, oare n-a mai gasit acel baiat o fata de varsta lui cu care sa se imprieteneasca? Din cate stiu eu, sunt cam 7 fete la un baiat, deci oferta este din belsug si are de unde sa aleaga. Cu sinceritate si prietenie!
Se poate dar nu e ceva normal, diferenta de varsta conteaza si mai ales e minora daca erau adulti era alta treaba si in plus nu puteau sa mentina relatia pana la adanci batraneti ca se saturau unul de celalalt
Este posibil, dar tine minte ca gandirea unui copil de 14 ani este totusi destul de diferit de cea a unui adult de vreo 20. Asa ca nu o sa iasa mai nimic.
Apoia orice este posibilEu cand am avut 12 ani am fost cu unu d 18 deci...
anonim_4396 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: