Poate munceste, e ocupat, obosit. Va vedeti cand puteti si aveti timp amandoi, nu in fiecare zi doar ca sa va vedeti des.
Nu e rar, mai are si omul treaba...nu ca altii! Vrei ca relatia voastra sa fie batuta in cuie, sa aiba mereu aceleasi limite?
Poate s-a intamplat ceva, vorbeste cu el!
Nu este deloc rar, este mai bine asa ca vi se face si dor unul de altul si intalnirile sunt mult mai frumoase. Cat despre daca te mai iubeste, lucrul asta il stii doar tu dupa felul in care se comporta el si ceea ce face.
Dar cred ca te iubeste, pentru ca dupa cate ii faci tu, nimeni nu suporta pana acum
Angelina draga mea, tu vreai sa ai totul sa fii fericita, si sa nu faci nimic, sa nu ridici nici un deget pentru asta, hmmm, atunci ai sa ramai doar cu ideile tale, crede-ma baiatul o sa se sature odata de chestia asta, chiar daca nu s-a saturat inca, ca pe lume sunt atitea fete care vor sa fie promotorii, sa fie initiatorii unei idei intr-o relatie, dar nu au acest succes, asa ca gandeste-te bine, la ce faci si cum faci
Nu e rar eu nu m-am vazut cu prietenul meu de luni, avem fiecare probleme, timpul le rezolva pe toate, dar daca vreti sa va fie bine nu conteaza ca el e baiatul sh trebuie sa te keme el la intalnire, ca sta cu tine s'au singur cam tot aia e daca i'a el toate deciziile suna'l si tu sa va intalnitzi pana cand crezi ca va merge asa?
Treaba e caInainte va vedeati des, iar acum ati mai rarit intalnirile pentru ca v-ati mai "plictisit"unul de altul, saud aca tu nu, cel putin el.stiu asta din proprie experienta.cand te vezi cu prietenul de mai multe ori pe zi, dupa un timp incepi sa te cam"plictisesti". Daca zici ca te suna de multe ori pe zi inseamna ca tine la tine, nu iti fa probleme, te iubeste.Eu zic ca este mai bine sa va vedeti mai rar, dar sa tineti legatura permanenta prin telefon, mess, etc.
E normal sa te vei mai rar si chiar e un bun pretext pentru a termina o relatie, ce sa zick? s-a plictisit de tine de mofturile tale, poate vrea o femeie adevarata care stie ce vrea de la viata, tu ai cautatoo cu lumanarea, scuza-ma ca sunt asa directa, dar ne-ai intoxicat si pe noi cu intrebarile tale