| vyolycy a întrebat:

Credeti ca e rau ca am stricat o prietenie cu o fata pentru iubitul meu? avand in vedere ca el o cunoste si stie ce fel de fata este(putin mai "umblata")aveam discutii pe tema asta ca nu ii placea prietena mea, pe mine nu ma interesat ce a facut inainte dar trecutul ei mi-a afectat relatia si am renuntzta la ea.

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, daca tu crezi ca nu e buna prietena si crezi ca are rost sa strici prietenia cu ea, e ok... dar sa stii ca nu e bine sa strici o prietenie adevarata pentru. un baiat; insa...se poate ca prietenul tau sa aiba dreptate.
Uite, eu am avut cateva asa zise prietene si am crezut in ele, prietenul meu mereu imi zicea ca nu sunt prietenie adevarate si mai bine sa renunt la prietenia cu ele, nu l-am ascultat, dar am ajuns sa ii dau dreptate; m-am convins singura ca el mi-a zis adevarul si ma bucur ca am aflat cine erau ele.Ai mereu grija ce prietene iti faci ca nu se stie niciodata si asculta de prietenul tau.

5 răspunsuri:
| vyolycy explică:

Ea este foarte influentata de verisoara ei...si are un anturas fff uratsi s-a luat dp ea si skmbata.am incercat sa vb cu ea.acum ii pare rau ca sa indepartat de mine... iubitu meu vroia doar sa nu ajung ca si ele imi vroia bine.la inceput am crezut ca exagereaza dar avea dreptate.

| claudiea79 a răspuns:

Dar ce treaba are iubitul tau ca este mai umblata? ti-a facut rau vreodata? daca nu poti sa fii prietena ei. o sa ajungem ca persoanele iubite sa ne spuna si ce sa mincam; si cu ce pasta sa ne spalam. nu poti sa fii puznica toata viata. trebuie sa ai si prietene macar 2 sau 3. daca te minte; te birfeste sau iti face rau spun ca este bine sa renunti la ea. daca nu se intimpla asa de ce renunti?

| » Iµliaña « a răspuns:

Daca nu era pentru tine si crezi ca prietenu tau iti vrea binele si stie ce vorbeste ai facut bine. Daca ai facut`o doar pentru ca te certai cu prietenu asa pur si simplu nu prea e bine thinking

| andrutza_1639 a răspuns:

Buna, nu e rau de loc daca spui ca e mai umblata...si eu am fost in aceeasi situatie, o prietena de-a mea era fff prost educata si facea tot felul de prosti si prietenul meu mi-a interzis sa mai vorbesc cu ea si sincer pe moment mi-a parut rau dar dupa ce a trecut ceva timp mi-am dat seama ca prietenul meu avea dreptate ca nu trebuia sa vb ca ea, acum nu regret chiar deloc si sunt fff fericita ca prietenul meu.:*Nu e nimic rau in asta.

Succes in continuuare.

| bruneta20_8479 a răspuns:

Nu cred ca e bine daca te-ai despartit de prietena ta pentru un baiat... si eu m-am certat cu prietena mea cea mai buna pentru un baiat si regret asta si acum desi a trecut mult timp de atunci dar tu stii ce e mai bine pentru relatia ta cu iubitul tau