| Chicharito a întrebat:

Credeti ca emotivitatea influenteaza comunicare cu persoanele di jur? Sunt foarte emotiv si rusinos... Vorbesc cu o fata doar daca sunt intrebat ceva. In rest relatia mea cu fetele nu prea exista, incerc mereu sa fiu altfel de baiat, nu genul acela care umbla din "floare in floare". Ce credeti ca e de facut?

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Astepta sa te mai maturizezi putin.
incearca sa vorbesti cu fetele din anturaj/clasa mai des din orice si despre orice, fii atent la reactiile lor, zambeste mult si frumos, nu te ingrijora daca dai peste vreuna mai ciufuta sau nepasatoare, e si a ta undeva acolo te asteapta. gandeste-te ca nu trebuie sa iti fie teama de fete, nu iti fac nimic rau si nu sunt calai. oameni sunt si ele si chiar un pic mai limitate intentionat ca sa iti fie usor sa le abordezi/folosesti. succes!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

La varsta ta se cauta baietii care umbla din " floare-n floare"! Esti capabil de asa ceva?

| SkyPilot a răspuns:

Bineinteles ca exista o influenta puternica. Lucrurile astea se educa. Mai tii minte cum a fost prima data cand ai sarit in piscine cu capul inainte? Asa e si aici, te arunci, poate mai iei o "burta" dar capeti experienta, inveti, te obisnuiesti. Nu e mare lucru, toti am trecut prin asta.

| Xander94 a răspuns:

Cred ca fiecare isi formeaza un grup vrand nevrand, adica te imprietenesti intr-un fel sau altul. Mi se pare aiurea si aici, vorbit fata=fuckie fuckie
Acum depinde ce vrei tu, daca esti tipul singuratic pentru ca vrei tu sau esti tipul singuratic dar nu-ti convine vrei sa fi ca x si y Important e sa fi tu fericit ca individ si pe deplin satisfacut de alegerile pe care le faci.