Pai depinde de voi, daca va iubiti mult, va dura chiar si daca viata va desparte mai mult de un an de zile, numai ca iubirea asta trebuie sa vina din partea la aman2, iar daca cunteti la inceput, si abia incepeti sa va iubiti, sau nu prea ba iubiti tare de tot, oate dureaza, poate nu, depinde de aman2 persoane.
Nu stiu ce sa zic.Vacanta asta voi vi si eu plecata 3luni si no sami vad prietenul.eu cred ca dupa ce ne vom revedea, totul se va sfarsi eu cred in vorba asta. Ochii care nu se vad se uita.Este posibil sa te iubeasca si atunci sigur se va gandi la tine mereu si nu te va uita
Daca va iubiti cu adevarat si aveti incredere unul in celalalt, categoric nu.
Eu nu cred in vorba aceasta. cel mai important e sa va iubiti cu adevarat si totul va fi bine! Si cand exista iubire adevarata totul va fi bine mai devreme sau mai tarziu! Eu am inteles ca tu tii la el foarte mult si ca ti-e treama sa nu te uite! Nu te mai gandi la ce considera altii, gandeste-te la ceea ce vrei tu! Si sa-ti dau si un exemplu: eu sunt cu prietenul meu de aproape 6 ani din care aprox 3 ani el a fost plecat...acum e plecat de 2luni jumate...au fost persoane care mi-au zis ''ce fel de relatie e asta''? nimeni nu se gandeste cu adevarat cate sacrificii facem pentru un viitor mai bun! Imi imaginez ca acum te vei simti mai bine! Fii sigura de ceea ce vrei sa faci si nu te mai gandi la parerile celorlalti!
Nu draguta in cazul meu nu este adevarat:sotu este plecat cu munca in strainatate si vine de 2 ori pe an si atunci ma simt implinita din toate punctele de vedere caci suntem o adevarata familie:eu sotu si fetita.Acu ca ai pomenit de problema asta simt ca jumatate din mine imi lipseste si ne iubim mai ales ca fetita ii seamana perfect doar ea imi alina golul lasat de el dar astept cu nerabdare ziua in care va apare la usa si intreaba; Ce fac fetitele mele?; ca apoi sa nu ne ajunga concediu sa ne povestim tot ce am patit. OFF daca te iubeste cu adevarat veti gasi o cale sa va vedeti(pe net)sau macar sa va auziti vocile(la telefon)
Servus gagica! nu stiu ce sa zic...eu am stat un an, jumate in Italia fara sa-l vad doar mai vorbeam la tel si nu prea des; nu pot sa zic ca a fost usa de biserica...nu l-am prins, nu pot comenta... dar cand m-am intors in tara a fost mai minunat ca oricand...ne-am iubit intens si cu un dor maxim! succes si fi optimista!
Ce va plangeti atata fratilor? ultima data cand mi-am vazut prietenul a fost august anul trecut. deci sunt cam 9 luni. vbim pe skype tot timpu.si dormim impreuna cu weburile deschise. e sad dar dragut .si il iubesc la fel ca in prima zi o sa ne vedem cat de curand iar, mai exact in 29 de zile :X abia astept... si o sa ne vedem numai o luna, dupa care o sa ne vedem iar abia de craciun. e greu dar aalta posibilitate nu este. daca iubirea este aadevarata, ochii nu se pot uita. vai sa nu incep sa vorbesc de ochii lui :X:X:X
O NU crede-ma daca intr-adevar este intrevoi acel sentiment IUBIRE'' atunci fii pe pace. eu deja nu l-am vas un an si tot gindu mi la el
Depinde de fiecare cum e...eu de exemplu, exu meu in timpul relatiei trecute a fost plecat in Germania, si sa zicem ca lșa el sa potrivit faza asta, dar acum am un iubit care e in Italia si nu e asa cum era exu, depinde si de cat de mult te iubeste