anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca este bine sa intri intr-o alta relatie la scurt timp dupa ce ai iesit din alta in care au existat si inca mai exista sentimente puternice, dar care nu mai poate continua sub nicio forma? noua relatie te poate face sa treci peste sau dimpotriva:te face sa-ti aduci aminte tot ce a fost si sa ti se faca si mai dor de relatia trecuta?

Răspuns Câştigător
| StefanCelMareIubeaFemeileDES a răspuns:

Adica sa te folosesti de baiatul respectiv? categoric NU, incearca sa nu te gandesti numai la tine, daca te combini cu tipul respectiv si dupa 2 saptamani fostul vrea sa va impacati, il lasi cu ochii in soare pe celalalt?

7 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Sincer cel mai bine sa ai un timp de pauza, sa iti pui ordine in ganduri si sa reusesti sa treci peste relatia care s-a terminat. Daca ti-ai face imediat o alta relatie tie iti va fi rau.Vei incerca mereu sa compari aceea persoana cu fostul si te va durea foarte tare.
Sincer iti spun din proprie experienta ca nu ar merge.Bine,acum depinde de fiecare, dar eu una nu am putut sa stau mai mult de 2 zile cu acel baiat, inca nu eram vindecata complet pentru a incepe o noua relatie.
Asteapta sa mai treaca timp, sa ti se vindece cat de cat rana si cand crezi si te simti tu in stare atunci poti incepe o alta relatiehappy.
Baftahappy

| Necunoscut112 a răspuns (pentru mihaelaa18):

Mda.nu m-am exprimat corect incat sa ma fac inteleasa. relatia cu fostul s-a racit de prin aprilie.de atunci nu mai formam propriu-zis un cuplu, dar totusi mai ne vedeam o data pe luna-de doua ori. el este vecin cu mine si mi-era destul de greu sa evit sa nu-l mai vad, mai ales ca are si un magazin(singurul pe dist de 2km)de la care cumpar si se intampla sa mai fie acolo. Abia de 3 saptamani am decis sa nu mai tinem legatura sub nicio forma

| Cosmin1I a răspuns:

Mai bine astepti sa te calmezi si sa uiti putin caci apoi doar vei rani persoana cu care vrei sa fi si nu cred ca merita asa ceva.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Cosmin1I):

Chiar nu vreau sa ranesc pe nimeni. cu fostul nu mai exista cale de impacare. cateva luni am tot incercat sa fac relatia sa mearga bine si nu am reusit si m-a intors de prea multe ori din drum degeaba.

| December a răspuns:

Depinde de fiecare persoana. Poti sa intri linistit in alta relatie cu conditia sa simti ceva pentru persoana respectiva, nu ca s-o folosesti ca motiv de uitare a fostului prieten.

| Katczinsky a răspuns:

Cred ca mai bine astepti ca lucrurile sa se aseze putin in viata ta. Apoi sa formezi un cuplu cu altcineva. happy

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Eu spun ca daca tie dor si de celalt prieten poti sa te uiti dar ai consetince ai durere de suflete din cauza ca ai iubit pe el si ai susstinut mult la el untrun poate singur fel daca numai gandest la el citesti si te occupi cu ceva draguzi care sa nu te enerveze si tot timpul sa te ajute sa fii calma nu-i bine sa fi singura intru nici un moment e bine sa ai prieten dar numai car te susti e bine macar si aici pe net dar si incerci o alta relati dupa ce tai despartit asa repede poate te afecteaza sufletul e mai bine sa fii calma si sa mai cunos pa alti din suflet.