| Tupeuuuuuuuu a întrebat:

Credeti ca este buna o relatie intre o fata si un baiat, care nu sunt impreuna, si fac sex, se saruta,etc.dar fara sa fie impreuna? Exista atractie sexuala,sau si sentimente? Din puctul meu de vedere, e vorba doar de placere sexuala.

11 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

O sa apara si sentimentele...la un moment dat!

| kar1GaNNN a răspuns:

Ai foarte mare dreptate, tot ce spui tu acolo este adevarat, ce relatie poate fi aia cand te saruti fara sa fi impreuna cu ea.

| Alcyon a răspuns:

V-au tampit filmele americane, gen Friends with benefits.

| kandaraki a răspuns:

E normal atat timp cat ii aranjeaza pe ambii, fara certuri si consecinte - copil.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| fataciocolata a răspuns:

Nu prea e ok.o fata si un baiat ar trebui sa faca sex daca au o relatie! Funda?

| Adikis a răspuns:

Nu stiu daca as putea-o numi placere sexuala ci doar atractie big grin. Asa am fost si eu tot timpul cu o colega de liceu. La fiecare majorat ne pupam in prostie si chiar si mai multe dar totusi nu as putea spune ca am fost impreuna niciodata. Eu zic ca sunt bune aveste relatii de "prietenie" deoarece reusesti sa iti faci experienta cu fetele si bineinteles fara sa fi legat de cineva

| Tupeuuuuuuuu explică (pentru Adikis):

Mda...si daca unul dintre acesti doi, pune suflet, cand de fapt e vorba numai de sex? nu ar fi, ok, nu?

| Adikis a răspuns (pentru Tupeuuuuuuuu):

Nu e ok deloc laughing Adica e foarte nasol pentru partenerul care il place pe celalalt, care la randul lui vrea doar placere. Nu cunosc situatia, dar previziunea mea este ca de acel partener care isi marturiseste sentimentele va fi tratat altfel si cel mai probabil acele "relatii" vor lua sfarsit

| Caracter3 a răspuns:

Daca il placi:da
Si ar i atractie sxuala!
Dar ti-a spus vreodata te iubesc?