| stelutzarozzzz a întrebat:

Credeti ca este ceva anormal sa ai un prieten la varsta de 15 ani si jumatate?laughinglaughing

18 răspunsuri:
| Octavutzu a răspuns:

De ce nu ar fi, sunt fete daca te uiti pe aici care posteaza intrebari gen : "Am 13 ani si am facut sex cu prietenul e posibil sa fiu insarcinata" deci deja la 15 ani jumate nu stiu ce nu ar fi normal sa ai un prieten, acum depinde si ce faci cu el la varsta astawinking eu personal detest fetele care isi incep viata sex'uala la o varsta mai mica de 16-17 ani. tongue

| mihaela_3438 a răspuns:

Nulaughing
dipotriva este foarte bine
:p
altele au prietenii de la 12 anilaughing

| Damian a răspuns:

E pacat sa incepi de acum! mai tarziu o sa regreti

| ganjafarmer1911 a răspuns:

Nu. e ceva ff normal. daca vrei pot fi eu prietenul tau tongue ma gasesti la id ganja. farmer1911

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. 15 ani este varsta perfecta in care te intragostesti pentru prima data big grin Presupun ca esti boboaca in liceu smug
Tare! ^^

| liubuska a răspuns:

Sal, eu zic ca e normal, de ce nu? Nu te deranja de faptul dat, stii sunt cu mult mai mici fete si deja au prieteen cu care deja si sex au facut.

| Angel977 a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin ''prieten''. Pentru ca genul de prieten cu care te intalnesti pe strada si vorbiti ceva de genul:''-Buna!-Buna!-Ce faci?-Pa!''poti sa ai si pe la 3 ani. Dar daca te referi la un ''prieten'' ca si iubit, da e normal, chiar e foarte bine, pentru ca sunt fete care la varsta de 12 ani deja au facut si sex si se ingrijoreaza sa nu fie insarcinate.Asa ca stai linistita!

| SweetCandy a răspuns:

Nu este anormal sa ai prieten, insa e anormal sa faceti anumite lucruri la varsta astabig grin cel putin pentru tine ca fata este destul de timpuriu sa iti incepi viata sexuala. Insa daca este decat o prietenie si o iubire copilareasca este okwinking

Succes!

| Alexandra1694 a răspuns:

Este ceva normal sa i prieten la 15 ani dar cand intri intr-o relatie intra si cu mintea nu numa cu inimawinking

| Gabitza a răspuns:

Nu. nu e! Doar ca trebuie sa fi atenta la ce relatie ai cu el, ce ii permiti si cum se poarta cu tine! happy

| lavynika a răspuns:

Da, stai linistita este normal sa aiun prieten la varsta asta.

| anuska a răspuns:

Doamne primul meu prieten a fost la varsta de 9 ani! si pana acum am schimbat baietii ca pe sosete

| p3bogdan a răspuns:

Daaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc pe una care are iubit in toata regula si vine la ea acasa si are 12 ani.

| Ririru a răspuns:

Nu, nu este anormal dupa parerea mea.
Si eu am 15 ani si am prieten. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este anormal sa nu ai prieten la 9 ani, dapai la 15...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e normal fiecare stie personal ce sa faca cu viata sa. tu ai facut sex la 13 ani nu e nimic rau numai sa folosesti prezervativul. daca nu ai folosit prezervativul poate fi ceva foarte rau poate aparea in viata ta un copil care sati strice copilaria.primele sintome cand ramai insarcinata sunt:1. te simti brusc foarte rau si ai dureri de burta (atunci spermatozoizii fecundeaza ovulul)2.nu iti mai vine ciclul3.de la 2-3 luni ti se mareste burta.sa sti ca daca crezi ca ai ramas insarcinata vorbeste de urgenta cu parintii tai sa nu afle mai tarziu si o sa ai probleme, bine eu asa as face ei ar sti cum sa rezolve asta.si chiar daca tipa la tine sau te bat sa stii ca ei te iubesc, si tipa ca tiai stricat copilaria.asta este sfatul meu si eu am 13 ani si am fost cu multi baieti dar niciodata nu am facut SEX. daca vrei sa iei in considerare acest sfat poti sa-l iei cred ca e destul de bun daca nu poate ca tu sti mai bine cum sa rezolvi.mult noroc pe viitor.

| ServanaAtoni a răspuns:

Si eu tot la varsta ta mi-am facut prieten.
bate palmalaughing

Întrebări similare