Imposibil nu e,dar cel mai plauzibil este ca respectivul a castigat inca un fan,in persoana ta.
Ca sa intelegi ce-ti spun,ar trebui sa realizezi cate femei pe pamantul asta nici nu indraznesc sa respire cand il vad pe Brad Pitt la televizor,de exemplu!
Le place sau sunt indragostite de el,cert e ca sunt toate constiente ca nu vor ajunge niciodata la el,in concluzie,se declara si ele fani Brad Pitt!
Asa ca, nici tu nu poti spune ca te-ai indragostit, poti spune ca esti fan al respectivului...
Si eu il vad mereu pe Zayn Malik, Harry Stiles si toata ziua ascult 1D si imi plac la nebunie dar asta nu inseama ca m-am indragostit de ei.
Ce simti tu pentru "bunaciunile" care le da la tv nu-i dragoste iti place doar aspectul fizic.Te sfatuiesc sa-ti gasesti un baiat pe care sa-l vezi in realitate, sa-i cunosti defectele si calitatile . Succes!
In mod sigur nu esti indragostita, iti place doar fizicul lui. Ca sa te indragostesti trebuie in primul rand sa cunosti persoana respectiva. Eu zic ca ar trebui sa-ti cauti pe cineva in viata reala. Bafta
Pai incepi sa pupi ecranul tv-ului,daca vezi ca i se scoala si se uita in ochii tai si zambeste, ai dat de noroc, daca nu du-te si te impusca
tipicalgirl întreabă: