Depinde de tine, daca tot mai ai sentimente si tot te gandesti constant la el, ar fi bine sa il stergi, nu e nevoie de block, asta e cam urat si copilaresc(daca intr-adevar merita, e alta situatie).
Poti trece mai departe si fara sa il stergi si asmd, depinde doar de tine, daca o poti face
Eu am sters fostii parteneri doar atunci cand mi-am facut o noua relatie, dar fiecare este diferit
Numai in propaganda "progresista" fostii iubiti pot ramane "prieteni". In mod normal, daca te-ai despartit de cineva, rupi orice legatura...in masura in care se poate.
Depinde daca il mai vrei inapoi
Depinde de ce v ati despartit. daca unul a calcat stramb, da e esential sa rupi orice legatura
Categoric da, se taie orice lagatura cu fostul, se blocheaza si se uita de el/ea.
Asta este sfatul pishologilor: sa rupi orice legatura cu un "fost" fiindca nu exista fericire dupa o relatie rupta, doar o mare amaraciune.
Buna violeta! cine te a ranit? recomand sa asculti de la artistul noua unspe "te iubesc cum pot"!
Prostiile pe care le debitezi tu
Doar o relație nouă te va face să treci peste el.
Atunci de ce nu te intorci la el daca mai ai sentimente?
Pentru că nu își mai dorește. Timp de doi ani am fost așa cu despărțiri și împăcări Intr adevăr suntem și f diferiți...
Pentru că nu își mai dorește. Timp de doi ani am fost așa cu despărțiri și împăcări Intr adevăr suntem și f diferiți...
Încearcă să nu te mai gândești la el. Și eu mă confrunt cu o situație similară. Degeaba îl ștergi/blochezi, dacă încă îl porți în suflet și în gând. Eu am șters-o și blocat-o de zeci de ori, ca apoi să o deblochez și să aștept un semn de la ea. Depinde cât de puternică a fost dragostea voastră și de ce v-ați despărțit. Dragostea asta...
Sentimentul este cea mai frumoasă "chestie umană, dar și cea mai grea... stă la aprecierea ta daca poți gestiona situația fără sa rupi legătura cu totul de el...