| calinsimo a întrebat:

Credeți că este esențial să rupi legătura cu fostul? Sa îl ștergi de peste tot/sa îl blochezi peste tot ca să poți merge mai departe?

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Depinde de tine, daca tot mai ai sentimente si tot te gandesti constant la el, ar fi bine sa il stergi, nu e nevoie de block, asta e cam urat si copilaresc(daca intr-adevar merita, e alta situatie).
Poti trece mai departe si fara sa il stergi si asmd, depinde doar de tine, daca o poti face
Eu am sters fostii parteneri doar atunci cand mi-am facut o noua relatie, dar fiecare este diferit

17 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Numai in propaganda "progresista" fostii iubiti pot ramane "prieteni". In mod normal, daca te-ai despartit de cineva, rupi orice legatura...in masura in care se poate.

| Alexandru250201 a răspuns (pentru wildthing):

Depinde daca il mai vrei inapoi

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde de ce v ati despartit. daca unul a calcat stramb, da e esential sa rupi orice legatura

| Violleta2022 a răspuns:

Categoric da, se taie orice lagatura cu fostul, se blocheaza si se uita de el/ea.
Asta este sfatul pishologilor: sa rupi orice legatura cu un "fost" fiindca nu exista fericire dupa o relatie rupta, doar o mare amaraciune.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns (pentru Violleta2022):

Buna violeta! cine te a ranit? recomand sa asculti de la artistul noua unspe "te iubesc cum pot"!

| Violleta2022 a răspuns (pentru DragosDeLaDabuleni):

Prostiile pe care le debitezi tu

| Madaxo97 a răspuns:

Da, e necesar să faci toate astea ca să treci peste cu adevărat.

| Cipi1212 a răspuns:

Puteți fi doar prieteni.

| calinsimo explică (pentru Cipi1212):

Nu pot pentru că mai am sentimente și dacă vorbesc cu el simt că nu pot merge mai departe sa îmi văd de viața mea sa cunosc pe altcineva

| anonim_4396 a răspuns (pentru calinsimo):

Doar o relație nouă te va face să treci peste el.

| Alexandru250201 a răspuns (pentru calinsimo):

Atunci de ce nu te intorci la el daca mai ai sentimente?

| croissant a răspuns (pentru Alexandru250201):

Pentru că nu își mai dorește. Timp de doi ani am fost așa cu despărțiri și împăcări Intr adevăr suntem și f diferiți...

| calinsimo explică (pentru Alexandru250201):

Pentru că nu își mai dorește. Timp de doi ani am fost așa cu despărțiri și împăcări Intr adevăr suntem și f diferiți...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să nu te mai gândești la el. Și eu mă confrunt cu o situație similară. Degeaba îl ștergi/blochezi, dacă încă îl porți în suflet și în gând. Eu am șters-o și blocat-o de zeci de ori, ca apoi să o deblochez și să aștept un semn de la ea. Depinde cât de puternică a fost dragostea voastră și de ce v-ați despărțit. Dragostea asta...

| NoNameUniverse a răspuns:

Sentimentul este cea mai frumoasă "chestie umană, dar și cea mai grea... stă la aprecierea ta daca poți gestiona situația fără sa rupi legătura cu totul de el...