Sincer, eu una nu cred ca este normal, daar este prea fain ca sa te mai gandesti daca e normal sau nu.
Eram la un chef, nu prea bausem. doar un pahar sau doua de ceva da eram lucida asta conteaza. Cunosteam acolo doar cateva persoane, si cum ma tot uitam pe cine mai recunosc sau chestii, buf. M-a lovit. Era un tiip, doamne cat de bine putea sa arate, deci inimaginabil. Semana oricum cu actorul meu preferat si de aia probabil mi-a starnit din prima secunda interesul. Si no, eu cum nu ma pot abtine din unele chestii bineinteles ca m-am dus sa ma bag in seama cu el. Am stat am vorbit cateva ore, se parea ca si lui ii cadeam bine. Dar, in timp ce vorbeam cu el ma aprindeam tot mai tare si realizam cata atractie este intre noi doi. Imi venea la fata locului sa ma dezbrac ca sa ma ia acolo. Eu initial am pierdut tot cheful vorbind cu el dar asta nu mai conteaza, nu regret niciun cuvant spus lui.
Se facea dimineata asa ca el a zis ca se duce acasa. Dar nu am putut sa il las sa plece, nu ma lasa sufletul. Asa ca i-am zis sa doarma cu mine in camera mea acolo la cabana, ca oricum trebuia sa fac rost de inca un partener/a ca sa doarma cu mine. Intai nu a acceptat si a insistat sa ne vedem urmatoarea zi cand nu suntem la un chef, si cand ne auzim clar si asa. Dar tot nu am putut sa il las sa plece, asa ca am tot insistat pana a venit. Ce a urmat dupa aceea doar bunul Dumnezeu stie, crede-ma. Nici nu au incaput cuvinte.
Si no, dupa chef, urmatoarele zile, m-a sunat ne-am vazut am mai repetat treaba de la chef, si tot asa.
Dar niciodata nu ne-am combinat deoarece atractia dintre noi doi era atat de mare incat nu meritau sa intre acolo si sentimente.
Acuma inca suntem prieteni, si daca e de vreun chef, ne amintim de clipe dragi.
NU pentru ca:
1.asa baietii o sa para superiori si o sa le dam satisfactia de a crede asta desi suntem egali cu ei
2.pentru ca isi fac 1000 de idei si o sa ne ia de proaste
3.pentru ca daca ne plac cu adevarat trebuie sa ne arat acest lucru nu asa 2 vorbe si gta
Si c-am asta cred eu ca nu este bine sa cedam de la prima intalnire :*
Nu este normal.. uite de craciun 2009. am facut cunostinta cu un tip..[eram un grup]. am fost cu colinda la el/[era ametit]. m. a prezentat lu maiksa cica sunt iubita lui.. apoi am venit acasa la un amic. nici nu ne cunoasteam de vreo 3 ore vroia sa facem sex am ramas singuri in camera toata seara. a incercat de nenumaprate ori insa nu am cedat, desi tentatia era f mare.[eram fierbinte toata. simteam ca ma topesc]. Am fost tare. pentru ca nici nu l`am lasat pana pe la ora 4 dim sa ma sarute)] da. ti seama ca elera.=p~.. dar ma. m gandit ca nu se merita sa-mi pierd virginitatea cu unu ca el .acum cand ma vede pe strada abia ma saluta .deci am facut bine ca nu ma. m culcat cu el :X:X:
Buna, nu mi se pare ok ca o fata sa cedeze de la prima intalnire si asta pentru.ca isi pierde tot farmecul, in plus baiatul sigur nu isi va face o parere prea buna despare ea. Mi se pare aiurea sa cedezi asa repede, eu la prima intalnire cu prietenul meu nici macar pe obraz nu l-am lasat sa ma pupe.
Apoi dupa cateva intalniri a inceput sa ma sarute, sa ne tinem de mana si sa ne imbratisam.De sex...nici vorba, 1 an jumate de asteptare pe capul lui.
Pai sa incep asa. eu am fost foarte "fustangiu" ca sa zic asa, o tranteam pe unde apucam pana la un moment dat cand am cunoscut o fata si cu ea fost ca si cu majoritatea, sex de la prima intalnire numai ca am zis hai ma... fie sa vedem ce iese. si a iesit o relatie de 1 an si 4 luni. prima si singura de pana acum de durata, si asta s-a intamplat cu o fata cu care am facut sex din prima seara. de atunci eu nu mai judec fetele care o fac din prima seara, cu toate CA alteori cand vad sau aud faze de genu nu prea le "diger" asa de bine, deci in perspectiva sexul la prima intalnire nu este rau, dar este privit rau. si cum lumea te urca si ea te si coboara este bine sa ti cont si de parerea celor din juru tau. daca ei te privesc ca pe o fata usoara ca faci treaba asta nu o face asta este doar parerea mea. ti-am spus eu nu judec o fata dupa cate seri se lasa pentru ca poate sa se lase dupa prima seara si sa fie o fata de durata cum a fost in cazul meu, sau poate sa se lase dupa 2 luni si dupa alte 2 sa se frece cu altul. deci nu conteaza asta. totul este cum vrei tu! mai departe judeci singurica :* daca crezi ca e normal fa`o. daca nu, nu o face! succes te pup :*
E normal sa cedeze de la a cata intalnire doreste ea! Ideea e sa nu se lase cu chestii nasoale (papuci dati si apoi spate intors 4 ever sau mici gravidii urmate de vreo cateva tentative de sinucidere reusite).
Fata hai nu stiu in ce lume traiesti tu, dar nu mi-ar place sa te cunosc (ca barbat vorbind).
Daca ai cap foloseste-l mai intai si gandeste-te bine cu cine si de ce iesi.
Presupun ca nu are rost sa-ti spun povesti nemuritoare cu dragostea care trebuie sa existe intre cei doi inainte de face un pas mai departe... dar incearca macar sa te gandesti si la asta.
Si nu, unui barbat nu-i plac (daca vorbim de relatii pe care el sa le considere serioase) fetele care se intreaba daca sau nu sa se culce cu el din prima sau daca e bine sau nu sa-i faca sex oral. Unui barbat ii place vanatoarea, dar mai mult decat atat ii plac trofeele pretioase si locurile. hmm... mai putin "batatorite" (daca pricepi ce vreau sa zic, daca nu afla ca nu ma refer la sexul anal).
Trezeste-te si mai trage si de prietenele tale sa se trezeasca pana nu e prea tarziu. Eu iti tin pumnii.
Anonimu' lu peste
@maiaaa 1, nu mai fura poze de pe internet. toti stim cine e aia
2, daca cedeaza bine daca nu nu. astea sunt niste chestii care cu timpul isi vor pierde din valoare, las ca mai cresti tu
@roxynutza baietii sunt superiori si egalitate intre sexe nu exista
Curvarie.Aia e tata.Nu ce viseaza pustoaicele astea noaptea, ca-s independente si ca o fac cu cine vor. Da mai pisi esti independenta dar daca tu ai cate un ONS in fiecare noapte cand o arzi in club nu esti mai usoara ca un pai din care bei Cola? Sa faci sex cu unu cu care ai schimbat 3 fraze dintre care 2 au fost referitoare la formele tale
Macar stiu sa imi traiesc viata. (referitor la ce au spus unii care nici macar nu au idee ce inseamna sa traiesti.)
Mda, foarte normal
tie ti se pare normal?
unde e respectul de sine? demnitatea, puritatea? unde sunt toate astea?
Mie mi s-a intamplat o data cu o fata sa`mi cedeze de la prima intalnire si a fost frumos, chiar nu ma asteptam...
dar nu e bine asa chiar daca sunt baiat, trebuie sa recunosc ca voi fetele e posibil sa regretati alegerea...
Ba frate, dacă erai virgină ai cam belito sau poate nu?!
Si ba frate dacă nu erai virgină nu ai belito sau da?!
alexxxxxxxxxx întreabă: