| Monik_6267 a întrebat:

Credeti ca este normal ca intr-o relatie sa te vezi cam o data la doua saptamani si sa vorbesti la telefon cam o data la doua zile? Voi ati accepta acest lucru?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As accepta sa il vad o data la doua saptamani, insa nici intr-un caz sa vorbesc cu el o data la doua zile. De ce n-am vorbi zilnic? Inteleg ca, daca avem o relatie la distanta, nu ne putem vedea in fiecare zi, dar putem vorbi. Cand iubesti un om, simti mereu nevoia de a comunica cu el.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu as accepta asa ceva si daca cel care rezista treaba asta sa se vada odata la 2 saptamani treaba lui/ei

| Lora a răspuns:

Daca ar sta departe da

| fabiola a răspuns:

Depinde de distanta, depinde de motivul pentru care vorbesti mai rar! Toate le accepti si le intelegi daca exista iubire, incredere, sinceritate!

| Micutza_5619 a răspuns:

Nex...sincer eu nu as accepta asa ceva. ce relatie e aia.oh go on

| catthshshshs a răspuns:

Nu mi se pare normal acest lucru si eu personal nu asa accepta asta!

| deea40 a răspuns:

Eu am acceptat asta deja. pentru ca prietenul meu lucreaza si nu are timp momentan. dar nu stiu cat voi putea accepta asta tongue

| RXN a răspuns:

Nu.Am trecut prin ceva asemanator si mi-am demonstrat mie insami ca nu pot.Am nevoie sa vorbesc fata in fata cu omul cu care am o relatie, vreau sa-l vad, sa-l simt aproape nu numai spiritual si emotional, ci si fizic.Rezist o perioada, mai ales daca tin la omul respectiv, dar o perioada lunga de timp, gen 6 luni, ani, nu. Pur si simplu nu pot, oricat as tine la el.Nu asta e tipul meu de relatie.

| vm_8252 a răspuns:

Eu am facut asta timp de 2 ani, relatie la distanta. A fost ok. happy

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Depinde pe ce perioadă se întinde asta.
Dacă e pentru două-trei luni pentru lucru sau ceva de genul, e ok.
Dacă e pentru ani, nu, sub nicio formă.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Si eu is in situatia asta si toti mau sfatuit sa vorbesc cu el sad

| Pacala a răspuns:

Asta nu e o relatie. Asta se intampla cand unul din cei doi (ala care e ocupat si nu are timp de vorbit la telefon sau de vazut pe celalalt) inseala des sau e deja implicat intr-o alta relatie.

| Annie_3559 a răspuns:

Depinde si de motivele care sunt, nu ai specificat nimichappy
DAR...
cum se spune... dragostea nu are barierehappy
papahappy

| alexander_2385 a răspuns:

Depinde de situatie, daca este o relatie la distanta as accepta. depinde cat de mare e distanta, daca e vorba de 2 orase diferite din Romania, sa vorbesti la telefon doar o data la 2 zile mie nu imi suna a relatie.