Https://www.tpu.ro/......isului-in/
ia de aici, esti cel mai normal din ultima vreme de pe TPU stai linistit
Din nefericire pentru tine se pare ca dezvoltarea penisului tau s-a definitivat asa cum se intampla de obicei inainte de implinirea varstei de 16 ani fiindca in caz contrar s-ar fi dezvoltat in acelasi rirm cu cresterea in inaltime. Vei fi nevoit sa inveti tehnicile de excitare si de ''incalzire/pregatire'' a partenerelor de sex si cu alte ogane anexe cum ar degetele, buzele si limba. Si nu uita ca adancimea medie a vaginului este de circa 10-11 cm in cazul a 8 femei din 10. Multa sanatate!
E putin cam mica, dar daca este groasa ai un avantaj, deoarece excitarea unei femei se face in prima parte a vaginului. S s-ar putea sa mai creasca.
Trebuie sa folosesti pozitii adecvate: cu picioarele pe umeri, pozitia cainelui. Si inca ceva: in shopurile de specialitate se gasesc prelungitoare.
Mda, e aiurea să fii ca un sifonier mare, cu o cheie micuţă, însă na, asta e. Poţi să compensezi cu alte calităţi. Dacă esti genul mototol, e timpul să te schimbi, să devii un băiat interesant, să cuceresti până intervine sexul.
Mărimea penisului nu trebuie să fie mare pentru a cuceri o fată.
Când cunosc o persoană mă uit la prezent, însă caut și despre trecutul ei.
Nu frumusețea trupească este importantă, ci frumusețea sufletului. Știi cum poți vedea frumusețea sufletului? O poți vedea prin comportament. Prin analizarea mișcărilor corpului, prin seria de cuvinte repetitive, prin acțiunile acelei persoane.
Cunoaște omul, înainte de a te îndrăgosti de el!
Nu ai de ce sa-ti fie rusine, e ok marimea, un penis mic este de 7-8 cm, oricum, conteaza mai mult grosimea, nu lungimea pentru orgasmul fetelor.
Nu e capat de lume, te descurci foarte bine si cu aia 12 cm, mai dai o limba etc. stai linistit
Hei! Ca sa ști exista masaje de lungire a penisului. Am 20 de ani și al meu avea 8 cm acum un an și acum are 17 cm. Masajul e uite asa: de la baza penisului îl strângi (nu foarte tare) și îți duci mana în sus, gen îi ca și la masturbare dar nu îți duci mana înapoi la baza ci începi de fiecare data de jos. Fa asta timp de 10 min de 4 sau mai multe ori pe zi. Rezultatul se va vedea în saptamani
Sper ca te-am ajutat, dar ca sa știi exista și aparate sau creme de mărire. Intra pe ytb și cauta "cum sa îți mărești penisul" dar în engleza (mi lene sa mai traduc)
Nu ma duc ca imi este rusine frate...