Din punctul lui de vedere ar fi ok. Ca asa gandeste el. Ea ar trebui sa fie mai precauta si sa se gandeasca ce vrea el de la ea de fapt...
Defineste acest "ok",pentru ca pentru fiecare normalitatea inseamna altceva, sa stii.
Daca voi aveti vreun punct comun si exista piste de comunicare care n-o includ pe cea sexuala, sunt sanse.
Eu, totusi, raman sceptica.
Eu personal nu cred.
Dar cum in ziua de azi se incalca orice limita morala sau corecta, nu vad de ce arfi ceva iesit din comun. Ar fi chiar "normal", in turma (ca sa zic asa).
Mi se pare mie sau s-a umplut lumea de pedofili si de fete naive?
Nu,de ce? Ala vrea doar sa-si mai treaca una in catalogul de cuceriri, nicidecum o relatie serioasa cu o pustoaica de 14 ani, care crede ca tot ce zboara se mananca.
Depinde ce fel de relatie... Daca se limiteaza la plimbari prin parc, e ok. Altfel, nu.
Scuze, intrebarea ta nu includea cuvantul "sexuala". O relatie (fara sex) e posibila, cred.
Dacă relația este care nu implică și relațiile sexuale, da. Este ok. Dar tu, ca fată, trebuie să ai grijă ce vrea un băiat de vârsta lui de la tine. Pentru majoritatea băieților de vârsta lui, fetele mai mici de 16 ani sunt doar niște copile.
Nu,categoric nu la 14 ani mi se pare mult pra devreme pentru asa ceva ca baiat va vrea sex sigur, faci ce vrei
Ce nu suport ratatii care-si fac iubite cu 3-4 ani mai mici decat ei. Alea de varsta lui nu se uita la el? El nu simte ca se face de ras?
anonim_4396 întreabă: