| OneLifeOneLove a întrebat:

Credeti ca este ok sa ai un prieten la 14 ani?
Sau ar trebui sa'mi vad de scoala?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita si eu am avut o relatie tot de la 14 ani si acum avem impreuna 7 ani de relatie si sunt si la facultate deci daca ai vointa se poate sa le faci pe toate bafta!

14 răspunsuri:
| maddy0212 a răspuns:

Banuiesc ca esti intr-a 8a din moment ce ai 14 ani. Anul asta avem examen, asa ca mai bine lasa pentru la anul'.big grin

| source a răspuns:

E okkey.parerea meabig grin...altele vor sa-si inceapa viata sexuala de la 12 anilaughing...nu trebuie sa te grabesti, ai o viata inaintebig grin

| RoxAnana a răspuns:

Iti vezi si de scoala si de prieten. dar sa nu faci prostia sa ai o relatie prea stabila sau de lunga durata ca apoi iti doresti sa fii mai mult cu el decat la sc...asa ca ai grija si fa-ti timp pentru fiecarebig grin

| pisikutza20 a răspuns:

La 14 ani nu e bine, la 18 cind esti cu minte in cap siti dai seama ce faci se poate iata eu la 18 am inceput si imi merge foarte bine, nu imi reproseaza nimic ca iata cu cine m-am intilnit stie cai primult iubit la mine si ma iubeste foarte mult

| kaTTsu a răspuns:

Eu zic sa faci si 2 copii...
scoala? e de domeniul trecutului...
Acum asa se poarta maritata la 14 ani si cu 2 copii si doar cu 6 clase. Ce sai faci asta ii trendu happy

| GyeBaek a răspuns:

De pinde cat deseriosi sunteti inrelatie si cat de maturi sunteti.

| Angel_5977 a răspuns:

Este ok atata timp cat iti vezi si de scoala.

| cOnTexT a răspuns:

Ce legatura are prietenul cu scoala laughing?

| Mariinaa a răspuns:

Nu vreau sa par,, invechita" dar cred ca ar trebui sa-ti vezi de scoala, pana ajungi la liceu!
Dar nu trebuie sa fie ceva de genu :
,, Primul venit, primul servit"
Acum faci ce crezi tu, eu ti-am spus punctul meu de vedere!
pa, pa

| BlueEyes90 a răspuns:

Nu e nimic in neregula sa ai prieten la 14 ani, atata timp cat scoala e pe primul loc si ramai concentrata asupra ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoala-i scoala, prietenu-i prieten.si cred ca le poti tine foarte bine pe amandoua in echilibru.si eu am 14 ani, am prieten si note foarte bune la scoala.sa nu aveti impresii gresite, nu sunt vreo una care sta toata ziua numai cu gandul la gagici, dar o tinerete avem. daca avem si putin cap ne putem si distra, putem si invata.
si lasa, ca sunt altele care la 12 ani fac sex deja.asa ca o relatie nu mi se pare exagerat la 14 ani.atata timp cat esti fata desteapta si iti impui si niste limite de la inceput, ar trebui sa iti mearga bine.nu e cum spun profesorii pe la scoala: da, a dat dragostea in tine si de asta ai luat nota proasta.nu cred sincer ca are vreo legatura dragostea cu cartea.ca nu iti spune iubitul: lasa cartea aia.depinde de tine cum stii sa le tii in echilibruwinking. asa ca bafta!

| forever4you a răspuns:

Este ok dar trebuie sa te ocupi si de scoalahappy

| emillie a răspuns:

Cred ca poti avea prieten, in acelasi timp sa te concentrezi si pe scoala. Le poti face pe amandoua, ai sa vezi. happy

| BellsC a răspuns:

HM...pai nu am nimic impotriva adica...atata timp cat te preocupa scoala si inveti :*
Dar as zice sa astepti pana in clasa 9. Dc? Poi ai sa intrii la un liceu bun pentru ca te ai ocupat de scoala, si ai de unde alege.winking